BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBakan Çavuşoğlu Balkan ülkelerine resmi ziyarette bulunacak----

Bakan Çavuşoğlu Balkan ülkelerine resmi ziyarette bulunacak

Bakan Çavuşoğlu Balkan ülkelerine resmi ziyarette bulunacak
15 Haziran 2022 - 16:11 www.finansgundem.com

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Sırbistan, Hırvatistan, Bosna-Hersek ve Kosova’ya 15-19 Haziran tarihlerinde resmi ziyarette bulunacak.


Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun Sırbistan, Hırvatistan, Bosna-Hersek ve Kosova'ya yapacağı ziyaretlerde, ikili ilişkilerin yanısıra başta Bosna-Hersek olmak üzere güncel bölgesel ve uluslararası gelişmelerin ele alınması öngörülüyor.

Bakan Çavuşoğlu, söz konusu ülkelerdeki mevkidaşları, Devlet/Hükümet Başkanları ve Meclis Başkanları ile ikili görüşmeler gerçekleştirecek ve Türk toplumu temsilcileriyle biraraya gelecek.

Öte yandan 16 Haziran 2022 tarihinde Kuzey Makedonya’nın Ohri şehrinde düzenlenecek II. Prespa Diyalog Forumu’na iştirak edecek, anılan Forumun yüksek düzeyli resmi açılış oturumunda konuşma yapacak.

Ayrıca Forum marjında bazı ikili görüşmeler gerçekleştirecek ve Kuzey Makedonya’daki Türk toplumu temsilcileriyle de biraraya gelecek.

Bakan Çavuşoğlu: Yunanistan gidip uluslararası topluma ağlıyor

 

Bakan Çavuşoğlu ve Lavrov'dan ortak açıklama

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)