BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBakan Bozdağ'dan İsveç ve Finlandiya açıklaması----

Bakan Bozdağ'dan İsveç ve Finlandiya açıklaması

Bakan Bozdağ'dan İsveç ve Finlandiya açıklaması
17 Mayıs 2022 - 12:12 www.finansgundem.com

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Avrupa'da birçok ülke, terör örgütlerine karşı aleni destek veriyor. Terör örgütlerini tercih edenler, Türkiye'nin tercihlerini değil kendi tercihlerinin yanlışlığını görsün, görmezlerse zaman kaybetmiş olurlar" dedi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Toplantısı'nda konuştu.

Bozdağ açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Türkiye'nin NATO üyeliğine müracaat eden İsveç ve Finlandiya'ya ilişkin tutumu tartışılmaktadır, Türkiye'nin tutumunda bir sıkıntı yoktur. Türkiye doğru bir tutum takınmıştır. NATO ne Kıbrıs Harekatı'nda ne Suriye'deki olaylarda Türkiye'ye hiçbir şey vermedi. Şimdi Ukrayna'ya her şeyi veriyorlar, bize verilen sözlerin tutulması sözden daha kıymetlidir. 1960'lardan beri Avrupa Birliği'nin kapısında olan Türkiye'yi alacağız dedikleri halde her defasında oyun içerisinde kural değiştirdiler.

Her defasında Türkiye'ye karşı verilen sözü tutmayanlar Türkiye bütün hükümleri yerine getirildiği halde acil davranmayanlar ortada Türkiye'ye karşı ikiyüzlü siyaseti görüyoruz. Şu anda Avrupa'da birçok ülke, terör örgütlerine karşı aleni destek veriyor bunların başında da bir İsveç geliyor. Türkiye'nin iadesini talep ettiği teröristlerin daha bir tanesini bile iade etmedi. İşin ucunda Türkiye'ye herkes sözlerin en güzelini söylüyor, Türkiye'yi değerlendirenler artık Türkiye geldiği noktayı görerek değerlendirsinler. Terör örgütlerini tercih edenler, Türkiye'nin tercihlerini değil kendi tercihlerinin yanlışlığını görsün, görmezlerse zaman kaybetmiş olurlar."

Canlı yayında imzaladı: İsveç'ten NATO hamlesi!

 

Beyaz Saray'dan Türkiye'ye 'İsveç ve Finlandiya' mesajı

 

Erdoğan: İsveç ve Finlandiya'nın terör tavrı net değil

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)