BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBakan Bilgin'den emekli maaşı açıklaması: Temmuzda bir sürprizimiz var!----

Bakan Bilgin'den emekli maaşı açıklaması: Temmuzda bir sürprizimiz var!

Bakan Bilgin'den emekli maaşı açıklaması: Temmuzda bir sürprizimiz var!
26 Nisan 2022 - 13:24 www.finansgundem.com

Emekli maaşları ile ilgili açıklamalarda bulunan Çalışma ve Sosyal ve Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, 'Temmuz ayında bir sürprizimiz olacak, en düşük emekli maaşı artacak. Detayları 1 Mayıs'ta açıklayacağım" dedi.


Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'den emekli maaşları ile ilgili çok önemli açıklamalar geldi. Bilgin, en düşük emekli maaşının Temmuz ayında yeniden artacağını açıkladı.

Emekli maaşları ile ilgili A Para'nın sorularını yanıtlayan Bakan Bilgin, konuyla ilgili detayları 1 Mayıs'ta açıklayacağını ifade etti.

EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞLARI OCAK 2022'DE % 66 ARTTI

Yeni uygulanacak en düşük emekli maaşı ile ilgili rakam paylaşmayan Bakan Bilgin, 1 Mayıs'ta yapacağı konuşmada bununla ilgili detayları duyuracağını bildirdi. Ocak 2022'de en düşük emekli maaşları yapılan sosyal refah düzenleme ile birlikte yüzde 66 artış ile 1500 liradan 2500 liraya yükseltilmişti.

ARTIŞ ENFLASYON ÜZERİNDEN Mİ OLACAK?

Enflasyon üzerinden yapılacak bir hesaplama ile bir artış yapılacak sorusuna yanıt veren Bakan Bilgin, "Elbette içinde enflasyon olacak. Ama ağırlı olarak sosyal refah düzenlemesi olarak değerlendirmek gerekir. Enflasyonun tahribatını önleyecek düzenle olacak. Çok ciddi bir rahatlama olacak" dedi.

Emeklilerin bayram ikramiyesi ne zaman yatırılacak

 

Tek tek hesaplandı... Emekli ve memur için ek zam: Oran belli oldu!

 

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)