BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBakan Bilgin, işverenlerle asgari ücret ve EYT'yi görüştü----

Bakan Bilgin, işverenlerle asgari ücret ve EYT'yi görüştü

Bakan Bilgin, işverenlerle asgari ücret ve EYT'yi görüştü
09 Kasım 2022 - 18:01 www.finansgundem.com

Çalışma Bakanı Vedat Bilgin, asgari ücret ve Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) konusu için işveren temsilcileriyle bir araya geldi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonunun (TİSK) Yönetim Kurulu toplantısına katıldı.

TİSK’ten yapılan yazılı açıklamaya göre toplantı, Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol başkanlığında İstanbul’da yapıldı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin’in konuk olduğu toplantıya, TİSK'in ve bağlı sendikaların yönetim, denetleme ve disiplin kurulu üyeleri ile üye sendikaların genel sekreterleri katıldı.

ASGARİ ÜCRET VE EYT GÖRÜŞÜLDÜ

Toplantıda, Emeklilikte Yaşa Takılanların durumu (EYT) ve asgari ücret başta olmak üzere çalışma hayatının güncel konuları ele alındı.

TİSK Yönetim Kurulu Başkanı Akkol, konfederasyonun bu konulara ilişkin görüş, öneri ve beklentilerini aktarırken, Bakan Bilgin, çalışma hayatındaki gelişmelere dair değerlendirmelerde bulundu.

Asgari ücreti için ilk çalışmalar başladı

 

Asgari ücret zammında son durum: Süreç başlıyor!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)