BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBakan Albayrak: AK Parti belediyeciliği her zaman tarih yazmıştır----

Bakan Albayrak: AK Parti belediyeciliği her zaman tarih yazmıştır

Bakan Albayrak: AK Parti belediyeciliği her zaman tarih yazmıştır
02 Mart 2019 - 17:49 www.finansgundem.com

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Türkiye'de hizmet anlayışı noktasında baktığımızda da AK Parti belediyeciliği, çok net ifade ediyorum, halka hizmet anlayışıyla Türkiye'nin 81 vilayetinde her zaman tarih yazmıştır." dedi

Albayrak, AK Parti'nin Trabzon'da 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkı  Atatürk Alanı'ndaki mitinginde yaptığı konuşmada, yeniden bir seçime gidildiğini  söyledi.

Berat Albayrak, "Son 5 yıldır her yıl en az bir seçim yaşadık ama bu  son seçim enteresan. 6 ay önce 5 yıl boyunca maruz kaldığımız saldırılardan bir  tanesine daha maruz kaldık. Ekonomik bir saldırı ile dolar 6, 7, 8, 9, 10 lira  olacak diye ülkemize yüklenenler... Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yeni sistemin  etkinliğinde avuçlarını yalayacakları bir şekilde demir bir yumrukla doları 5  liraya indirdik. " ifadesini kullandı.

Albayrak, Türkiye'nin çok tarihi günlerden geçtiğini vurgulayarak,  şöyle konuştu:

"Bu ne seçimi, yerel seçim, değil mi? Yerel seçim belediyecilik,  hizmetçilik anlayışıyla adayların yarıştığı, halka en çok hizmeti yapanın  vaatleriyle meydanda dolaştığı bir seçim ama gelin görün ki yine kimler neyi  konuşuyor, arkadan kimler ne operasyon yapıyor. Bugün Kandil açıklama yapıyor.  Takip ediyor muyuz? Hangi partiler bir arada omuz omuza yürüyor, görüyor muyuz?  Pensilvanyakimi destekliyor, görüyor muyuz? İşte bu resim ışığında 31 Mart bir  beka seçimidir. Bunu görüyor muyuz?"

AK Parti'nin belediyecilik anlayışına dikkati çeken Albayrak,  sözlerini şöyle tamamladı:

"Türkiye'de hizmet anlayışı noktasında baktığımızda da AK Parti  belediyeciliği, çok net ifade ediyorum, halka hizmet anlayışıyla Türkiye'nin 81  vilayetinde her zaman tarih yazmıştır. Buna şahit miyiz? Şimdi bir taraftan 3 Ç,  çöp, çamur ve çukur belediyeciliği. Son dönemde televizyonlarda herhalde  yaşamışsınızdır, halkı azarlama belediyeciliği de çıktı. Vatandaşa hakaret etme  belediyeciliği de çıktı, izliyorsunuz değil mi? Gerek İzmir'in bu çöplerden  geçilmez halini gerek Şişli'nin CHP belediyeciliğindeki çöp belediyeciliğini  izliyorsunuz, değil mi? O zaman hem beka için hem hizmet için 31 Mart'ta Trabzon,  AK Parti'nin arkasında durmaya var mı?"

 

ETİKETLER :