BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBakan Akar'dan flaş açıklama----

Bakan Akar'dan flaş açıklama

Bakan Akar'dan flaş açıklama
09 Ağustos 2020 - 17:55 www.finansgundem.com

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Pençe Operasyonları kapsamında bugüne kadar 83 terörist etkisiz hale getirildi" dedi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Pençe Operasyonları kapsamında bugüne kadar 83 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Akar, "Bugüne kadar olduğu gibi şehitlerimizin kanı yerde bırakılmadı, bırakılmayacak. Yapılması gereken ne varsa yapıldı, yapılmaya devam edilecek." ifadelerini kullandı.

ÜS BÖLGESİ İLE TELSİZLE KONUŞTU

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ümit Dündar ile geldiği Yüksekova'da 3'üncü Piyade Tümen Komutanlığı'nda incelemelerde bulundu. Operasyonlara ilişkin bilgi alan Bakan Akar, Irak'ın kuzeyi Dayla'daki üs bölgesinde görevli askerle telsizle konuştu. 
Askerlere, kahramanlıkları ve fedakarlıkları için teşekkür eden Akar, "En son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar mücadelemiz artan bir tempoda devam edecek ve inşallah hep birlikte karada, denizde, havada çalışmak suretiyle bu terör belasından, musibetinden asil milletimizi kurtaracağız. 'Ölürsem şehit, kalırsam gazi' anlayışı içinde azimle, kararlılıkla görevimizi sürdüreceğiz" dedi.
Bakan Akar, tüm askerlere kazasız, belasız, hayırlı ve başarılı görevler dileğinde bulundu.  Telsizden cevap veren birlik komutanı da Bakan Akar'a teşekkür ederek, son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar her türlü görevi yapmaya kararlı olduklarını ifade etti.

Erdoğan: Yerli aşı geliştiren ülkeler arasında 3. sıradayız

Almanya Ekonomi Bakanı artan yeni vakalardan endişeli

Kılıçdaroğlu, eski genel başkanlarla bir araya geldi

Koca sosyal medyadan paylaşım çağrısı yaptı

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)