BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBahçıvan: Bankaları daha insaflı davranmaya davet ediyoruz----

Bahçıvan: Bankaları daha insaflı davranmaya davet ediyoruz

Bahçıvan: Bankaları daha insaflı davranmaya davet ediyoruz
26 Eylül 2018 - 15:47 www.finansgundem.com

İstanbul Sanayi Odası Başkanı Erdal Bahçıvan "Bankaları daha insaflı davranmaya davet ediyoruz. Sorunlu şirketler için ek adım atılmasını bekliyoruz" açıklamasında bulundu

İSO Başkanı Erdal Bahçıvan, "Biz finansal istikrarı savunurken reel sektörü istismar etmeyen bir finansal sistem istiyoruz." dedi.

İstanbul Sanayi Odası (İSO), Eylül ayı Meclis toplantısında “Finansal İstikrarın Ekonomimiz Açısından Önemi, Finans Dünyası ile Reel Sektörümüz Arasındaki İlişkilere Yeni Bir Anlayışla Bakış” ana gündemi ile Türkiye İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali’yi konuk ediyor.

Bahçıvan toplantıda yaptığı konuşmada, "Biz finansal istikrarı savunurken reel sektörü istismar etmeyen bir finansal sistem istiyoruz. Unutmayalım ki böyle dönemlerin en önemli hastalığı fırsatçılıktır. Sadece bu hastalıktan arınmış bir bankacılık sektörü ülke ekonomisine katkıda bulunabilir." dedi.

Bahçıvan, İçinde bulunduğumuz dönemde görmekteyiz ki ekonomimiz adeta bir sırat köprüsünden geçerken ne yazık ki bankalarımız sanayicimizin içinden geçtiği süreci anlamamış gibi davranmaktadır." şeklinde konuştu.

Bahçıvan, sonunlu şirketler için ek adım atılmasını beklediklerini belirtti.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)