BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBahçeşehir Londra'da----

Bahçeşehir Londra'da

Bahçeşehir Londra'da
07 Kasım 2013 - 04:46 www.finansgundem.com

Bahçeşehir Kolejleri'nin başvurusunu değerlendiren Londra yönetimi, Oxford'da 3 okulun işletmesini kuruma devretti

Bahçeşehir kolejleri Mentora markasıyla dünyaya açılıyor. Birçok ülkede okul işletmek üzere yola çıkan kurum ilk adımı İngiltere'de attı. Bahçeşehir Kolejleri'nin başvurusunu değerlendiren Londra yönetimi, dünya eğitim sektörünün merkezi konumundaki Oxford'da üç okulun işletmesini kuruma devretti. Dünya Eğitim Girişimcileri Genel Başkanı ve Bahçeşehir Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yücel, İngiltere'de okulların özelleştirilme sürecini bir fırsat olarak gördüklerini belirtti. Yücel, "Eğitim birikimimizi dünyaya yaymak için yola çıktık. Başvurularımızı yaptık. İngiliz hükümeti Oxford bölgesinde üç okulun işletmesini bize verdi. Okulların toplam 500 dönüm arsası, bin 300 öğrencisi var. Nisanda her üç okul da yönetimimize geçecek ve üç yıllığına işletmesini biz yapacağız" dedi. İngiltere'nin öğrenci başına kendilerine 5 bin 700 pound ödeyeceğini belirten Yücel, "Başarılı olduğumuz taktirde okul sayısını 15'e çıkarmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

TEK KURUŞ ÖDEMEDİK
Söz konusu girişim için sadece bilgi ve deneyimlerini ortaya koyduklarını söyleyen Yücel, hiç maddi yatırım yapmadıklarını vurguladı. Yücel şöyle konuştu: "Tek kuruş para vermedik. Hedefimiz insanlık tarihinin başladığı Urfa Göbeklitepe'deki kültürü dünyaya yaymak. İngiltere'deki öğrenci bir dönemini urfada geçirecek. "

UĞUR'A 100 MİLYON LİRALIK YATIRIM YOLDA
Uğur okulları için de yatırım yaptıklarını vurgulayan Enver Yücel, 178 noktada 150 bin öğrenciye ulaştıklarını belirtti. Yücel, projeleri hakkında şu bilgileri verdi: "Kaliteli eğitim, dünyanın her yerinde herkesin hakkı. Uğur kalitesini eğitimin her alanına taşımak ve daha da yaygınlaştırmak üzere yola çıktık. Uğur Hazırlık Liseleri konseptiyle ilgili üç yıldır çalışıyoruz. Şu anda üç olan okul sayısını 50'ye çıkaracağız. Bunun için de 100 milyon liralık yatırım ve bin 500 yeni istihdam planlıyoruz."  (Sabah)
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)