BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBahçeli'nin 135 kilometresi kaldı----

Bahçeli'nin 135 kilometresi kaldı

Bahçeli'nin 135 kilometresi kaldı
28 Kasım 2014 - 09:21 www.finansgundem.com

MHP lideri, bugün 135 km'lik karayolunu kat ederek kritik ziyaretini gerçekleştirecek

 MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugün Tunceli'ye gerçekleştireceği ziyaret için Elazığ'da.

Gece saatlerinde Elazığ-Malatya sınırındaki Kömürhan Köprüsü'nde partililer tarafından davul zurna ile karşılanan Bahçeli, uzun araç konvoyu eşliğinde Elazığ'a geçerek kalacağı otele yerleşti.

Bahçeli, sabah saat 09.30 sıralarında yola çıkacak ve karayoluyla 135 kilometreyi kat ederek Tunceli'ye gidecek.

Hazırlanan programa göre ilk olarak Tunceli Valiliği'ni ziyaret edecek olan Bahçeli, ardından cuma namazı için camiye gidecek. Kentte esnafı ziyaret edip sorunlarını dinleyecek olan Bahçeli, temasları sırasında cemevine de gidecek.

SIKI GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI

Bu arada Bahçeli'nin ziyareti nedeniyle kentte sıkı güvenlik önlemleri alındığı gözlendi.

Yaklaşık 10 ilden takviye polis ve TOMA araçları istendiği, Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı'nda izinler kaldırıldığı bilgisine ulaşıldı.

Gerginliğin hakim olduğu kentte alınan önlemlerle ilgili bilgi almak isteyen basın mensupları, dün gün boyu Tunceli Valisi Osman Kaymak ve Emniyet Müdürü Fahrettin Şen'e ulaşamadı. Sürekli Ankara ile temasta oldukları bilgisi edinilen Vali Kaymak ve Emniyet Müdürü Şen'le görüşmek isteyen basın mensuplarına görevliler sürekli 'toplantıda' yanıtını verdi.

TEPKİLER

Öte yandan DBP ve bazı parti ve sivil toplum örgütleri Devlet Bahçeli'nin Tunceli ziyaretine tepki gösterdi ve kente gelmemesini istedi.

Ayrıca, BDP'lilerin PKK'nın 36'ıncı kuruluş yıldönümü nedeniyle Seyit Rıza Meydanı'nda düzenledikleri meşaleli yürüyüşte, DBP Tunceli İl Başkanı Ergin Doğru, Bahçeli'nin ziyaretine ilişkin konuştu.

Doğru, "Ne Bahçeli'ye ne de faşist bir zihniyete Dersim'de yer yok. Buradan devlet ve emniyet yetkililerini uyarıyoruz. Bir provokasyon olarak nitelendirdiğimiz Bahçeli ve adamlarının burada bu halkı tahrik ve provoke etmesine karşılık duyarlılık göstereceksiniz" dedi.

Engin Doğru, bugün için yaptığı çağrıda, esnafın kepenk kapatması ve halkın Atatürk Mahallesi'ndeki yürüyüşe katılmasını istedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun salı günü partisinin grup toplantısında "Meydan okuyorum cesaretin varsa Tunceli'ye gidersin" sözleri üzerine kenti ziyaret etme kararı almıştı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)