BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBahçeli'den Kobani eylemlerine sert tepki----

Bahçeli'den Kobani eylemlerine sert tepki

Bahçeli'den Kobani eylemlerine sert tepki
14 Ekim 2014 - 11:46 www.finansgundem.com

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Kobani'ye destek adı altında Türkiye'yi karıştıran eylemlere sert çıktı

Devlet Bahçeli, "Sıkıysa, yüreğiniz yetiyorsa IŞİD’in karşısına çıkın da görelim. İstanbul’da bağırmak kolaydır. Diyarbakır’da masumlara korku salmak, her yer Kobani her yer direniş demek basittir. Bingöl’de polise pusu kurduran, emzikli bebekleri kurşuna dizen, dağlarda fitne kazanı kaynatan hainler insanlık düşmanları size söylüyorum. Kobani’de IŞİD terörü sizi bekliyor ne duruyorsunuz ne korkuyorsunuz? IŞİD Kobani’de vuruyor siz Türkiye’den selamlıyorsunuz." dedi.

İşte Bahçeli'nin konuşmasından önemli satır başları;

“AKİLLERDEN TEK NEFES İŞİTİLMEMİŞTİR”


Kobani için timsah gözyaşı dökenler milli servete ihanet etmiştir. 63 akilden tek nefes işitilmemiştir. IŞİD terörü Kobani’de vurdukça taşlı, sopalı militanlar sağa sola saldırmıştır. Erdoğan geçtiğimiz Pazar günü siyasi propaganda yaparken Türk Bayrağı yerlerde sürüklenmiştir. Bunların asıl gayesi Kobani’nin düşmesi değildir.

“IŞİD’İN KARŞISINA ÇIKIN DA GÖRELİM”

Bu ahlaksızların amacı Türkiye’nin düşürülmesi ve Kürdistan’a razı edilmesidir. Bu nedenle silahlı militanlar devreye girmiştir.

Sıkıysa, yüreğiniz yetiyorsa IŞİD’in karşısına çıkın da görelim. İstanbul’da bağırmak kolaydır.

Diyarbakır’da masumlara korku salmak, her yer Kobani her yer direniş demek basittir. Bingöl’de polise pusu kurduran, emzikli bebekleri kurşuna dizen, dağlarda fitne kazanı kaynatan hainler insanlık düşmanları size söylüyorum.

Kobani’de IŞİD terörü sizi bekliyor ne duruyorsunuz ne korkuyorsunuz? IŞİD Kobani’de vuruyor siz Türkiye’den selamlıyorsunuz.

“KOBANİ’YE GİDEN YARDIMLAR KİME?”

AKP’nin yeni sözcüsü 10 Ekim’de Kobani’de PYD militanlarının kaldığını itiraf etmiştir. Giden yardım konvoyları kimlerin kullanımına sunulmuştur.? Kobani 200 bin insana gerekli katkıyı vermektedir. Böyleyse Kobani’ye giden yardımlar kimedir?

“PYD’Yİ MEŞRU GÖRMEK PKK’YI MEŞRU GÖRMEKTİR”

PYD’nin elebaşı Türkiye’ye apar topar gelmiştir. Başbakan Davutoğlu yaptığı açıklamalarda kafasının ne kadar karışık olduğunu ispatlamıştır. Davutoğlu diyor ki ‘Salim Müslim’i Türkiye’ye getiriyoruz’. Davutoğlu ve hükümetinin PKK’ya yaptığı jestleri biliyorduk da PYD’ye ikramlar yaptığını öğrenmiş bulunuyoruz. Davutoğlu PYD terör örgütünü ne hakla meşru görmektedir. PYD’yi meşru görmek PKK’yı meşru görmektir. Hükümette milli gururun kırıntısı kalmamıştır.

“GÖZLER İMRALI CANİSİNİN YAPACAĞI AÇIKLAMADA”

Cumhurbaşkanı Erdoğan 7 Ekim’de 'Kobani düştü düşüyor' diyerek pazarlıkları kızıştırmıştır. Hükümetin Esad’la ilgili beklentileri karşılanmayınca Kobani’ye müdahale planı suya düşmüştür. Çözüm ve barış isimli barış serüveni bitmiştir. Gözler İmralı canisinin yapacağı açıklamaya kilitlenmiştir. Erdoğan ve Davutoğlu’nun Esad takıntısı terör örgütleri ile düşüp kalkması Türkiye’yi sıkıntılı sürece sokmuştur. Hükümet tüm enerjisini Esad’a çevirmiş durumdadır.

“ERDOĞAN ATIP TUTAMAZ”

Erdoğan'ın ahlaken ve vicdanen cumhurbaşkanı olamayacak olduğunu tarih yazacaktır. Sanki millet egemenliği tümden Erdoğan’ın şahsına tevdi edilmiştir. Cumhurbaşkanı, Başbakan’dan rol kapmak için çalışmaktadır.  Erdoğan açılıştan açılışa koşmakta, açık hava toplantıları düzenlemektedir. Erdoğan Muhalefete çatmış ve hakaret etmiştir. Erdoğan kendini ne zannetmektedir. Erdoğan sınırını bilmeli makamının saygınlığını taşımalıdır. Kendisi siyaset yapmaya devam ederse Türk devleti devlet yönetiminde Başbakan Davutoğlu ve hükümetini muhatap alacaktır. Erdoğan hala siyaset yapmaktadır. Şeref ve namus üzerine edilen yemine ne olacaktır? Hadi şereften geçtik de namustan nasıl söz edecektir. Cumhurbaşkanı  ‘Bu makamda böyle konuşmak istemezdim’ uydurması ile önüne gelene atıp tutamaz. Erdoğan cumhurbaşkanı olarak Anayasa’ya uymak zorundadır.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)