BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBahçeli'den haber var!----

Bahçeli'den haber var!

Bahçeli'den haber var!
01 Şubat 2016 - 07:51 www.finansgundem.com

Meclis’in 9 Şubat Salı gününe kadar tatil olduğuna dikkat çeken kurmayları, Bahçeli’den istirahate devam etmesini istedi

Kocaeli’nde özel bir klinikte kalp ameliyatı olan ve 20 Ocak’ta taburcu edildikten sonra gittiği Ankara’da; Bilkent Otel’de istirahate çekilen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM’nin 1 hafta tatile girmesi nedeniyle dinlenmeye devam edecek.

Edinilen bilgilere göre kurmayları Bahçeli’den, Meclis’in 9 Şubat Salı gününe kadar tatil olduğuna dikkat çekerek istirahate devam etmesini istedi. Doktoru da grip salgını olduğunu, bu nedenle biraz daha istirahat etmesini tavsiye etti. Bunun üzerine, bugünden itibaren çalışmaya başlamayı planlayan MHP Lideri, bir süre daha dinlenme kararı aldı.

Bahçeli, Kocaeli’nde kalp ameliyatı geçirdikten sonra hem “Geçmiş olsun” dileklerini kabul etmek hem de doktorunun sürekli yanında bulunması için Bilkent Otel’e yerleşmişti. 2 haftadır otelde dinlenen MHP Lideri, geçen hafta MHP Grup Toplantısı’na da katılmadı. Toplantı, Bahçeli’nin isteği üzerine Grup Başkanvekili Oktay Vural başkanlığında yapıldı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)