BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBahçeli'den flaş HDP açıklaması----

Bahçeli'den flaş HDP açıklaması

Bahçeli'den flaş HDP açıklaması
30 Haziran 2015 - 18:34 www.finansgundem.com

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Meclis Başkanı seçimi ile ilgili yine tartışılacak açıklamalarda bulundu

MHP Lideri Devlet Bahçeli'den TBMM Başkanlığı için flaş bir açıklama geldi. Bahçeli, "Eğer yarın HDP, Deniz Baykal'a desteğini açıklarsa, biz Baykal'a oy vermeyiz" dedi.

Radikal'in haberine göre; Meclis Başkanlığı konusunda kulislerde pek çok iddia dolaşıyor. Özellikle üçüncü turda tam bir satranç oyununa dönmesi beklenen seçimler konusunda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli oldukça ilginç bir açıklama yaptı. 

Bahçeli, "Eğer HDP yarın Meclis başkanlığı için Deniz Baykal'a desteğini açıklarsa, biz asla Deniz Baykal'a oy vermeyiz" dedi.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fbli30 Haziran 2015 19:13

    Sayın bahçeli travma geçiriyor olmalı.meclis başkanlıgında Baykalı desteklerse hdp seni ne ilgilendiriyor.desteklerse destekler hala akp demi kalsın meclis başkanlıgı.Baykalla sorunun ne.hdp ile bende isende ismeti desteklersin akp de kalır herşey yine.Hdp ile bir araya gelmeni bende istemiyorum ama meclis başkanlığı olsun akp de kalmasın baykalda kalsın be adam.hdp baykala verirse seni ne baglıyor.%16 almışşsının hala 1968 model siyaset tutmuyor artık farkına varamadınız