BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBahçeli'den flaş AK Parti CHP koalisyon çağrısı----

Bahçeli'den flaş AK Parti CHP koalisyon çağrısı

Bahçeli'den flaş AK Parti CHP koalisyon çağrısı
10 Ağustos 2015 - 15:06 www.finansgundem.com

MHP lideri Devlet Bahçeli son günlerde artan terör saldırıları ve koalisyon hükümeti hakkında son dakika açıklamalar yaptı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, koalisyon hükümeti ve PKK saldırıları hakkında son dakika açıklamalarda bulundu.

MHP lideri Bahçeli, "AK Parti Genel Başkanı ve CHP Genel Başkanı daha fazla zaman kaybetmeden koalisyon için fedakarlık göstermeli. Türkiye'nin geçici hükümetle daha devam ve idaresi mümkün değildir mümkün olmadığı gibi doğru da değildir." dedi.

''ERDOĞAN'IN SİYASETE GÜZERGAH BELİRLEMESİ GAYRİMEŞRUDUR"

AK Parti CHP koalisyon görüşmelerine ilişkin yazılı açıklama yapan Bahçeli, şunları kaydetti:

“Nitekim Türkiye’nin erken seçim gündemi artık tedavülden kalkmış ve ikinci plana düşmüştür. AKP ile CHP’den beklentimiz Türkiye için istikşafi görüşmelerden sonra insiyatif almaları, inkişafi bir koalisyon hükümetinde buluşmalarıdır. Bir hükümet kurulması için gerekli olan Anayasal sürenin geride kalan 13 günlük takvim süresi boşa harcanmamalı, istikrarsızlık planı yapan çevrelere fırsat verilmemelidir. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da yerini yurdunu bilmesi ve Anayasa’da tayin edilen sınırlarına tam bir sadakatle görevini ifası akla ve ahlaka uyan en doğru davranış biçimi olarak görülecektir. Erdoğan’ın Beştepe’den siyasete güzergah belirleme teşebbüsleri, dış gezilerde, uçaklarda siyasi konularda bilirkişiliğe soyunma gayretkeşliği kesinlikle gayrimeşrudur.

"İKİ PARTİ MİLLETİN HUZURUNDA İMTİHANDAN GEÇECEK"

Sayın Davutoğlu’nun Erdoğan vesayetinden kurtulması, siyasetin doğasına uygun ve partisinin çizgisine bağlı hareketi koalisyon görüşmelerinin ufkunu açacaktır. AKP ile CHP’nin ayak sürümeden, sanal tartışma ve kısır çekişmelerin içine düşmeden koalisyon müzakerelerinin ilk sayfasını açmaları beklenen ve arzulanan bir durumdur. İki parti millet huzurunda samimiyet imtihanından geçecektir.”
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)