BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBahçeli’den Erdoğan-Sisi görüşmesine destek----

Bahçeli’den Erdoğan-Sisi görüşmesine destek

Bahçeli’den Erdoğan-Sisi görüşmesine destek
22 Kasım 2022 - 13:30 www.finansgundem.com

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Mısır Cumhurbaşkanı Sisi arasındaki görüşmeye dair açıklamalarda bulundu.

Partisinin grup toplantısında konuşan Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Mısır Cumhurbaşkanı Sisi ile yaptığı görüşmeye dair, "Sayın Cumhurbaşkanımızın Sisi ile kurduğu temas doğrudur. Devam ettirilmelidir. Bununla da kalmamalı Beşşar Esad ile de görüşme masası açılmalıdır" ifadelerini kullandı. 

Bahçeli, konuşmasında market zamlarına ilişkin de açıklamalarda bulundu. Bahçeli, Bu arada zincir marketlerde gün aşırı yapılan zamların toplumsal ve ekonomik huzurumuza tahammülsüzlük olduğu kanaatindeyiz. Ticaret Bakanlığımızın fırsatçıların üzerine kararlılıkla gideceğinden, keyfi ve hatta sinsi bir plan dahilinde fiyat etiketlerini şişirenlerden adli ve idari manada hesap soracağından kuşku duymuyoruz. Vatandaşlarımızın kesesine dokunan kim olursa olsun karşısındayız. Sürekli zam yapan zincir marketlerin FETÖ’yle irtibat ve ilişkisinin titizlikle araştırılması gerektiğine de inanıyoruz. Milletimizin sırtına zam kamburu yerleştirmek isteyenler her yerde bizi karşılarında bulacaktır. Bu açgözlülere müsamaha gösterilmemelidir" dedi.

"Borsaya güvenimiz tamdır"

Geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Şişirilmiş fiyatlarla hisse satılıyor, yabancılar da bu fiyatlardan sürekli hisse satıp payını azaltarak kaçıyor. Uyarıyorum, küçük yatırımcı büyük zarar görecek. Küçük yatırımcıyı soymaya hazırlanıyorlar" ifadelerini kullanmıştı.

Kılıçdaroğlu'nun Borsa İstanbul'a yönelik açıklamalarının kabul edilemez olduğunu kaydeden Bahçeli, "İstanbul Borsası'nın yükselişi devam edecektir. Borsaya güvenimiz tamdır" dedi.

Bahçeli, "CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun İstanbul Borsası’na yönelik suç oluşturan açıklamalarını kabul etmemiz, olağan görmemiz düşünülemeyecektir. Yatırımcıları korkutan, İstanbul Borsası’nın cazibesine ve saygınlığına gölge düşürmeye tevessül eden Kılıçdaroğlu sorumsuzdur, şuursuzdur. İstanbul Borsası’nın yükselişi devam edecek, önü de ardına kadar açık olacaktır. Borsa’ya bizim güvenimiz tamdır. İstanbul Borsası yerli ve yabancı yatırımcılar için en güvenli limandır" şeklinde konuştu.

"Fırsatçı terörü"! Cumhurbaşkanı Erdoğanı Kabine Toplantısı'nı işaret etti

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abdülfettah es-Sisi ile görüştü