BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBahçeli muhalifleri MHP'den ayıklayacak----

Bahçeli muhalifleri MHP'den ayıklayacak

Bahçeli muhalifleri MHP'den ayıklayacak
07 Temmuz 2016 - 17:45 www.finansgundem.com

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP'li muhaliflerin düzenlediği bayramlaşma programıyla ilgili son dakika açıklamada bulundu. Bahçeli, MHP'de bir ayıklama döneminin başlayacağı sinyalini verdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli,partisinin bayramlaşma programında konuştu.

Bahçeli MHP Genel Başkanı Meral Akşener ve diğer muhalif isimlerin düzenlediği bayramlaşma programı hakkında açıklama yaparak "Bayramlaşma buradadır. Bunun dışındaki bayramlaşma Fethullah Gülen'in tavsiyesi ve oyunudur. Bu oyun bozulacaktır. MHP'de bir ayıklama dönemi başlayacaktır" dedi.

Suriyelilere vatandaşlık verileceği yönündeki bir soruya Bahçeli, "Türkiye ekmeğini paylaşmıştır. Böyle bir yaklaşım milletimize yakışır bir hareket. Savaş bitince dönmeyeneler Suriye kaçkınıdır. Yardımlarımızı devam ettirelim. Küçük hesaplar peşinde koşmayalım. Sayın Cumhurbaşkanı küçük bir partinin genel başkanının buna aklı ermez diyor. Aklımızın neye ereceğini ondan öğrenecek değiliz. Türkiye'yi seviyorsa bizden biraz akıl almasında yarar vardır" açıklamasında bulundu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)