BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBahçeli FETÖ ile mücadele vurgusu yaptı----

Bahçeli FETÖ ile mücadele vurgusu yaptı

Bahçeli FETÖ ile mücadele vurgusu yaptı
15 Temmuz 2019 - 10:54 www.finansgundem.com

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP’li belediyelere gerçekleştirdiği ziyaretleri kapsamında dün Kastamonu ve Çankırı’daydı. Bahçeli, iki şehirde halka hitaben yaptığı konuşmada FETÖ ile mücadele vurgusu yaptı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP’li belediyelere gerçekleştirdiği “takdir, teşekkür ve tebrik” ziyaretleri kapsamında dün Kastamonu ve Çankırı’daydı. Bahçeli, iki şehirde halka hitaben yaptığı konuşmada özetle şunları söyledi:

YERİN DİBİNE GÖMÜLDÜ: 15 Temmuz’da Türk, Türkiye ve İslam düşmanları kuyruğa girmişler, kudurmuş gibi üzerimize gelmişlerdi. FETÖ, haçlıların nam ve hesabına girerek, emperyalizmin planlarına bağlılık göstererek Türkiye’nin varlığına kast etmeye azmetmiş, milletimizin uçaklarıyla, helikopterleriyle, tanklarıyla, diğer ağır silahlarla saldırıya geçmişti. Ancak yanlış hesap, kahraman Türk milletinden döndü. İstila emelleri Türkiye’nin yükselen kararlı ve tavizsiz mücadelesiyle yerin dibine gömüldü.

MÜCADELE SÜRDÜRÜLMELİ: FETÖ’yle mücadele sonuna kadar sürdürülmelidir. Bu konuda savsama olamaz, ihmal olamaz, hoşgörü olamaz. Hatırlı ve arkası olan FETÖ’cülerin korunması veya kollanması diye bir şey söz konusu edilemez. Elbette mücadele hukuk ve adalet kümesinde yapılmalıdır. Objektif kriterler, sağlam veriler, sağlıklı dayanaklar ve hukuki sınırlar çerçevesinde FETÖ’cülüğü tespit edilen kim varsa haklarında gereken adli işlemler yapılmalıdır. 15 Temmuz’da bize acımadılar, biz de onlara adalet içinde acımamalıyız. FETÖ’nün kripto damarı, geride kalan kalıntıları nereye kadar uzanıyorsa uzansın kesilip atılmalıdır.

SİSTEME SAHİP ÇIKILMALI: Maruz kaldığımız tehlikeler henüz bitmemiştir. Bu nedenle Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne sahip çıkılmalıdır. Eski sisteme dönelim diyenlerin FETÖ’yle irtibat ve iltisakları vardır. Yeni bir 15 Temmuz’un olmaması için Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi güçlendirilerek, derinleştirilerek, ilke ve esaslarıyla kurumsallaştırılarak yaşatılmalıdır.

DOĞU AKDENİZ’DE TAVİZ YOK: Türkiye egemenlik haklarıyla birlikte uluslararası hukuktan kaynaklanan yetkilerini kullanarak Doğu Akdeniz’de seferdedir. Doğu Akdeniz’den taviz demek Antalya’dan, Mersin’den, Lefkoşa’dan taviz demektir. Eğer hakkımızı aramazsak, hem haktan hem de şereften mahrum olmak kaçınılmaz bir hayat ve tarih gerçeğidir.

İKİNCİ PENÇE OPERASYONU: Irak’ın kuzeyinde yuvalanan teröristlere karşı başlatılan 2. Pençe Operasyonu’nun gittiği yere taşınması, Hakurk, Kandil ve çevresinin tepeden tırnağa temizliği artık beka meselesidir. Ya kanlı terör bitecek ya da terör milli birliğimizi kemirecektir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)