BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBahçeli: AK Parti'ye oy veren kardeşim...----

Bahçeli: AK Parti'ye oy veren kardeşim...

Bahçeli: AK Parti'ye oy veren kardeşim...
08 Mayıs 2015 - 17:58 www.finansgundem.com

MHP Lideri Devlet Bahçeli Bursa'da halka seslendi. Bahçeli'nin gündeminde hükümet ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu vardı

MHP Lideri Devlet Bahçeli Bursa'da halka seslendi. Bahçeli'nin gündeminde Başbakan Ahmet Davutoğlu ve CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu vardı.

PKK DESTEĞİYLE BAŞKANLIK HAYALİ KURAN ERDOĞAN...

Bin yıllık kardeşliğin bozulmasına Bursa izin vermez. Türk milleti var olduğu müddetçe egemenliğimiz bozulmaz. PKK'nın desteğiyle Başkanlık hayali kuran Erdoğan'ın başkanlık ve yeni anayasa elinde patlayacaktır. Hırsıza karşı bizimle yürü Bursa. Cenab-ı Allah'ın bizi muzaffer kılacağına inanıyorum.

CHP'NİN HALİNİ GÖRÜN

CHP'yi görüyorsunuz. Atatürk'ün kurduğu partinin ne halde olduğunu görüyorsunuz. Alkışlıyoruz diyenleri görüyorsunuz. Bu kez tercihiniz MHP olsun, bizimle yürüyün.

13 YILDAN BU YANA ÇEKİLEN ÇİLE BİTECEK

Değerli dava arkadaşlarım, ömrü tükenen hükümetin hataları Türkiye'yi köşeye sıkıştırdılar. Yıllardır Türkiyemizin kötü yönetildiğini haykırdık. 13 yıldan bu yana çektiğimiz çileler nihayet son bulacaktır. Seçim sandığı önünüze geldiğinde takatiniz eridi, dayanma gücünüz kalmadı. akşamları aç yatıyorsunuz, sabahları da aç kalkıyorsunuz. Geleceği borçlu ve belirsiz bir hayat yaşıyoruz. Adalet terazisi kırılmış, savcılar, polisler cezaevindedir. Borçlarınız dağ gibi birikmiştir. Kuru ekmekle öğün geçiriyorsunuz. Sanayiniz yabancıya geçiyor.

Her vede bir işsiz vardır. Adalet terazi kırıldı, hakim ve savcılar cezaeivnde. Polisin jndarmanın eli kolu bağlıdır. Bahçeleriniz kurumuş borçlarınız dağ gibi büyümüştür. Vergiler boyunuzuu bükmüştür. Sermayemiz yabancıya kaçmaktadır. Avrupalu üretiyor. Bursa'da servetine servet katıyor. Çaresizliğe, yolsuzluğa, yoksulluğa karşı bir tek MHP vardır.

Birlik için, kardeşlik için, kimlik için MHP'ye evet diyeceksiniz. Pişmanlığa zaman kalmadı, çare tükendi Türkiye için Bursa için MHP çaredir.

AKP'ye oy veren kardeşim. AKP aldığı oyları kötüye kullanmıştır. AKP'ye oy veren vatandaşım, ülkenin geleceği için birlikte yürüyelim. AKP tek başına iktidar gücünü kullanamamıştır. Siz helal peşindeyken onlar harama batmıştır.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)