BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinBaharda Yoga ile yenilenin----

Baharda Yoga ile yenilenin

Baharda Yoga ile yenilenin
11 Mart 2015 - 18:39 www.finansgundem.com

Yoga Academy Bahar Festivali 21-22 Mart’ta Kocaeli Wellborn Luxury Hotel’de yapılıyor..

Türkiye’de ve dünyada ilk ve tek olan gelenekselleşmiş Yoga Academy Uluslararası Yoga Festivallerinin bu ayki adresi Kocaeli. Organizasyon, Kocaeli Başiskele’de eşsiz körfez manzaralı, denize sıfır, lüks ve konforlu Wellborn Luxury Hotel’de.
Bahara merhaba festivalinde doğanın uyanışı gibi tüm Yoga severler de 4 farklı Çakra (enerji merkezi) düzeyinde yenilecekler. Çalışmalar Uluslararası Yoga Federasyonu Başkanı, Büyük Yoga Üstadı Akif Manaf önderliğinde gerçekleşecek. Yoga Academy antrenörleri ile Nefes, Biyoenerji ve Gevşeme teknikleri çalışmaları yapılacak. Doğru nefes almayı, negatiflerden arınmayı ve gevşemeyi öğrenilecek.
Festiva söyleşisi “Tüm Sorulara Cevaplar” Akif Manaf ile gerçekleşecek. Kitaplara konu olan bu söyleşinin özelliği, katılımcıların zekalarını çalıştırması, varoluşa, sağlıklı yaşama, Yogaya dair merak ettiğimiz tüm sorularda herkese kendi cevabını buldurması.

ÇAKRA TEKNİKLERİ
Daha coşkulu, özgüvenli, yaratıcı, kararlı ve en önemlisi sevgi gücü artmış yeni bir insan haline gelinecek.
İlk çalışmanın konusu özgüvenin geliştirilmesi; özgüven, yeryüzüne bağlılık, hayatta kalma güdüsü, güvenlik, cömertlik, denge.
İkinci çalışma yaratıcılığın geliştirilmesi; yaşamın ve duyguların doğal akışında gerçekleşmesi, başkalarına doğal davranmak, kendi yaratıcılığına olan güven, başkalarına karşı açık ve dostça yaklaşım. Karşı cinse duyulan sevginin niteliği, kendini değerli görme.
Üçüncü çalışma kararlılığın geliştirilmesi; önce kendimizi sonra da başkalarını kabullenmek yolunda ilerlemek. Kişisel güç, kendine saygı, coşku hissi.
Dördüncü çalışma sevginin geliştirilmesi; önce kendini sevmeyi, sonra başkalarını sevmeyi, affetmeyi öğrenmek. Bu süreçte yaşanan sorunlardan arınıp özgürleşmek. İnsanlara karşı sevgi duyma, aşk, uyum, şefkat, bağışlayıcılık.

DERİN GEVŞEME SANATI
Stres, gerilim, uykusuzluk, yorgunluk, huzursuzluk, konsantrasyon bozukluğundan yakınanlara Yoga Nidra Derin Gevşeme Teknikleri verilecek. Yoga Nidra tam bir fiziksel, zihinsel ve duygusal gevşeme haline ulaşmak için sistematik bir yöntemdir. Bilinçli gevşemeyi öğrenilecek.

BİYOENERJİ TEKNİKLERİ
Bedenin tüm sistemlerinin dengeli, sağlıklı ve mükemmel hale gelmesini sağlamaktadır.
Sunulan teknikler sinir, solunum, sindirim ve dolaşım sistemlerini olumsuz etkileyen korku, endişe, kaygı ve çeşitli hastalıklardan kurtulmak için bireye gerçek anlamda yardım eder. Biyoenerji teknikleri sayesinde tüm enerji sistemi dengelenir, rahatsızlıklar giderilir, sağlık gelişir, huzur ve neşe artar. Zihin keskinleşir ve konsantrasyon gücü artar. İnsan kısa sürede bedenini sağlıklı, zihnini huzurlu, kendini dengeli ve mutlu kılabilir. Hafıza ve yaratıcılık gibi psikolojik ve beyinsel işlevler olumlu etkilenir. Teknikler bireyi daha yüksek bir anlayış düzeyine taşıyacaktır.
Her ay Türkiye’nin dört bir yöresinden ve çeşitli ülkelerden gelen katılımcılar eğlence, rahatlama, keyif, sağlık ve sporu Yoga Academy festivallerinde bir arada yaşıyor.  Stres, sıkıntı ve rahatsızlıklarından arınıyor.  Yenilenmenin, sağlıklı, huzurlu ve dengeli olmanın keyfini yaşarken, kendi bütünlük ve içsel uyumlarını yakalıyor.  

İŞTE PROGRAM
Yoga Festivali Tarihi : 21-22 Mart 1 gece 2 gün. 
Çalışmalar:  Paramahamsa Yogaçarya Maha Yogi Akif Manaf yönetiminde,

21 Mart Cumartesi
11.00 Muladhara (kök) Çakra çalıştırma teknikleri - Özgüvenin geliştirilmesi
Bu Çakra aktif ve uyumlu çalıştığında birey dünyayla ve dünyada bulunan varlıklarla derin ve pozitif bir ilişki kurar.
12.30 Kahvaltı
14.30 Gevşeme Teknikleri - Teorik bilgilendirme
15.00 Gevşeme Teknikleri - Pratik çalışma
17.00 Svadhisthana (pelvis) Çakra çalıştırma teknikleri - Yaratıcılığın geliştirilmesi 
Bu Çakra aktif ve uyumlu çalıştığında yaşamın ve duyguların doğal akışı gerçekleşir, birey başkalarına doğal davranır ve kendini açar.  
18.45 Akşam Yemeği
20.00 Tüm Sorulara Cevaplar - Büyük Üstad ile sohbet
23.00 Meditasyon

22 Mart Pazar 
07.00 Nefes Teknikleri                                         
08.00 Manipura Çakra çalıştırma teknikleri - Kararlılığın geliştirilmesi
Bu Çakra aktif ve uyumlu çalıştığında birey önce kendisini kabullenmeyi sonra da başkalarını kabullenmeyi öğrenir.
10.00 Kahvaltı
13.30 Gevşeme Teknikleri - Pratik çalışma
15.00 Anahata Çakra çalıştırma teknikleri - Sevginin geliştirilmesi
Bu Çakra aktif ve uyumlu çalıştığında birey önce kendini sevmeyi, sonra başkalarını sevmeyi, affetmeyi ve kendini başkalarına vermeyi öğrenir.

Yoga matlarınızı ve kalın giysilerinizi getirmeyi unutmayınız.
www.yogaacademy.com.tr,  [email protected],
T. 0 212 243 96 42 - 0 533 251 75 83
 
Ayrıntılı Bilgi için:
YOGA ACADEMY HALKLA İLİŞKİLER
Elçin Erener – 0532 284 17 90    Çiler Karataş -         
[email protected]
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)