BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBağış'tan dikkat çeken 'oy'----

Bağış'tan dikkat çeken 'oy'

Bağış'tan dikkat çeken 'oy'
20 Ocak 2015 - 23:48 www.finansgundem.com

Egemen Bağış'ın Zafer Çağlayan hakkındaki gensoru önergesiyle ilgili oyunu kullandıktan sonra zarfı kutuya fırlatır gibi bırakması dikkat çekti.

TBMM Genel Kurulu’nda AK Partili dört eski bakan hakkında rüşvet ve yolsuzluk iddiaları ile ilgili Yüce Divan oylaması başladı. Bakanlardan ilk önce eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan hakkındaki toplam 53 önerge okundu ve ardından oylamaya geçildi.Milletvekilleri iki grup halinde isimleri tek tek okunarak toplamda 8 kabinde oy kullandı. Vekillere evet anlamında beyaz renkli, hayır anlamında kırmızı renkli ve çekimser anlamında yeşil renkli oy pusulaları verildi.

Vekillerden kullanmadıkları pusulaları kabindeki ıskarta kutusuna atmaları istendi. Ancak bazı vekiller ıskarta kutusuna atmazken bazı vekillerin oy kullanma kabinine bile girmeden arfları kutuya attıkları görüldü.Hakkında oylama yapılacak diğer eski bakanlar Egemen Bağış, Erdoğan Bayraktar ve Muammer Güler de Zafer Çağlayan için oy kullandı. Bağış'ın oy zarfını kutunun içine fırlatır gibi bırakması dikkat çekti. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)