BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakBağdat Caddesi için ortak oldular----

Bağdat Caddesi için ortak oldular

Bağdat Caddesi için ortak oldular
18 Temmuz 2016 - 11:33 www.finansgundem.com

Sanko Holding'in patronu Abdulkadir Konukoğlu ile Fatih Kıral Mobilya'nın sahibi Bayram Fatih Kıral ortak oldu

İstanbul'un en prestijli bölgesi Bağdat Caddesi ve çevresi son dönemlerde şantiye gibi. Hangi sokağa girseniz bir inşaatla karşılaşıyorsunuz. Cadde ve çevresinde irili ufaklı bir çok müteahhit eski apartmanları yeniliyor. Caddede sadece bölgenin klasik müteahhitleri iş yapmıyor. Geçmişi sanayicilik olan son dönem müteahhitleri de caddeyle ilgilenmeye başladı.

Sanko Holdingin patronu Abdulkadir Konukoğlu ile Fatih Kıral Mobilya'nın sahibi Bayram Fatih Kıral da bunlardan biri.

Arkadaşlıkları çok eskiye dayanan Konukoğlu ve Kıral ortak inşaat şirketi kurmuş. Konukoğlu'nun büyük hissedar olduğu Asce yapı ve Fatih Kıral'ın isimlerinden esinlenerek kurulan Asce ve Kral Yapı ilk iş olarak Bağdat Caddesi'nin Erenköy kısmında proje geliştirmiş. Abdulkadir Konukoğlu'na ve kardeşlerine ait olan Asce Yapı 2014 yılında faaliyete geçti. Lüks konut projeleri geliştiren firmanın İstanbul'da Üsküdar, Çamlıca, Beykoz'da lüks konut projeleri devam ediyor, iki eski arkadaşın Cadde'deki ortaklığı bakalım ne tür projelerle devam edecek. (Okhan Şentürk/Para Dergisi)

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)