BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinBağcılar'da bu da oldu! Polis hırsızlık yaptı----

Bağcılar'da bu da oldu! Polis hırsızlık yaptı

Bağcılar'da bu da oldu! Polis hırsızlık yaptı
21 Haziran 2017 - 15:12 www.finansgundem.com

İstanbul'da bir kamyonun yakıt tankından mazot çalan polis meslektaşlarınca suçüstü yakalandı

Bağcılar, Demirkapı Mahallesi'nde saat 04.00 devriye gezen polis ekipleri bir kamyondan mazot hırsızlığı yapıldığını fark etti. Kamyonun mazot deposuna hortum sokarak kendi araçlarına aktaran şüphelileri gören ekipler hemen harekete geçti. Polis ekibini gören şüpheliler araçlarıyla kaçmaya başladı. Kısa süreli takipte kaçan araç bariyerlere çarparak durdu. Aracı kullanan kişi yakalanırken diğerleri kaçtı. Yakalanan şüphelinin kimliği polis ekibini şaşkına çevirdi. Şüphelinin polis memuru olduğu ve Bağcılar'da bir karakolda çalıştığı belirlendi. Aynı ilçede çalıştığı arkadaşları tarafından yakalanan polis memuru, Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Polis ekiplerinin ele geçirdiği aracın 9 ayrı haciz kaydı olduğu tespit edildi. Aracın içerisinde de 1 tonluk mazot deposu olduğu ortaya çıktı. Özel olarak yapılan depodaki çalıntı mazotların nereye satılacağının da araştırıldığı belirtildi. Polisin elinden kaçan diğer şüphelinin kimliğinin belirlendiği yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi. Bu arada şüpheli Polisi yakalayan ekibin ödüllendirileceği belirtildi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)