BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBAE ve Ruanda, Uganda'dan uçuşları yasakladı----

BAE ve Ruanda, Uganda'dan uçuşları yasakladı

BAE ve Ruanda, Uganda'dan uçuşları yasakladı
14 Haziran 2021 - 03:59 www.finansgundem.com

Uganda Sivil Havacılık Otoritesi Sözcüsü Lugya, "BAE, Uganda'daki Kovid-19 vakalarının sayısının arttığını öğrendikten sonra Uganda'dan uçuşları durdurdu. Ruanda da aynısını yaptı" şeklinde bir yazılı açıklama yaptı

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ve Ruanda, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakalarındaki artış nedeniyle Uganda'dan tüm uçuşları yasakladı.

Uganda Sivil Havacılık Otoritesi Sözcüsü Viany Lugya, yaptığı yazılı açıklamada, "BAE, Uganda'daki Kovid-19 vakalarının sayısının arttığını öğrendikten sonra Uganda'dan uçuşları durdurdu. Ruanda da aynısını yaptı." ifadelerini kullandı.

Devlet Başkanı Yoweri Museveni, ülkede artan vakaları nedeniyle geçen hafta okulları kapatarak, ülke içinde seyahati yasaklamıştı.

Sağlık Bakanlığının verilerine göre, ülkede şimdiye kadar 60 bin 250 Kovid-19 vakası görüldü, 1735 kişi hayatını kaybetti.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)