BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBabacan'ın partisinin logosu da belli oldu----

Babacan'ın partisinin logosu da belli oldu

Babacan'ın partisinin logosu da belli oldu
09 Mart 2020 - 16:08 www.finansgundem.com

DEVA Partisi'nin logosu nasıl olacak? Ali Babacan'ın bugün kuruluş dilekçesi İçişleri Bakanlığı'na verilen Demokrasi ve Atılım Partisi'nin (DEVA Partisi) logosu olduğu öne sürülen bir görsel sosyal medyada paylaşıldı.

'DEVA Partisi'nin logosu belli oldu mu?' sorusu merak edilirken logoya ilişkin sosyal medyada bir görsel dolaşıma girdi.  

Ali Babacan'ın bugün kuruluş dilekçesi İçişleri Bakanlığı'na verilen DEVA Partisi'yle ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Son olarak sosyal medyada partinin logosu olduğu öne sürülen bir görsel paylaşılıyor.

Mavi bir su damlası içinde yaprakların yer aldığı ve altında mavi renk ile partinin isminin yer aldığı logo 'partinin logosu' iddiasıyla paylaşılıyor.

Babacan'ın partisinin kurucu listesi açıklandı

'Yeni parti meselesinde Gül ile Babacan ters düştü'

İşte o logo;

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ABDULLAH ALTINTAŞ04 Haziran 2020 14:54

    EVİNİZDEN  NEŞE,MUTLULUK,BEDENİNİZDEN  SAĞLIK,ŞİFA  EKSİK  OLMASIN.SIKINTILARINIZ  KUŞ TÜYÜ   KADAR HAFİF,MUTLULUK  VE  BAŞARILARINIZ  DAĞLAR KADARBÜYÜK  OLSUN.TÜM  KURUCULARA  ÜYELERE BAŞARILAR DİLERİM.TÜRKİYENİN  İÇİNDE  BULUNDUĞU  DURUMU  ANLAYIP  ELİNİZİ TAŞIN  ALTINA ALDIĞINIZ  İÇİNSONSUZ  TEŞEKÜRLER.TÜRKİYENİN SİZLERE  GERÇEKTEN İHTİYACI VAR.SELAM VESAYGILARIMLA.

  • ece dasder15 Mart 2020 23:29

     :O 

  • somer özcan15 Mart 2020 15:32

    şimdi  eğri  oturup  doğru  konuşalım  kısaca...tek  başına  iktidar  olamayacağınıza  göre    hangi  parti  ile  hangi  şartlarda  koalisyon  yapacaksınız  onu  söyleyin    yeter..

  • niğdeli14 Mart 2020 12:40

    lan bana para ver sana en iyi parti logosu yaparım böyle logo mu olur sanki dükkan açıyon

  • Ali akanlı11 Mart 2020 17:58

    Babacana güveniyorum.. Umarım iyi olacak.. Doğruları savunmak ihanetse varsın olsun.. Beraber ıslandıklarını hain ilanetsinler en azılı muhalifleri dost edinsinler sonrada ihanet ha.. Ne güzel ya işinizegeldiğince konuşmak.. Hani kardeştik..

  • Abdulvahit10 Mart 2020 10:38

    Yapılan masraf boşa gider çünkü niyet halis değil niyet TAYYİP BEY düşmanlığı gerisi hikaye ve benlik =sonuç siyasi çöplük.

  • AkgünD Dalbayrak10 Mart 2020 10:59

    İsminden ne b.k olduğun belli

  • Lütfi demir10 Mart 2020 07:13

    Evettt sizin ihtiyacınız vardı zaten ihanet hastalıgına bu deva iyi gelir iyi etmez amma süründürür sonrada öldürür bukadar fosilile ilaç devamıdır

  • ahmet solmaz09 Mart 2020 21:49

    eger bu doruysa yer yerinden oynar