BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBabacan'ın ismi yeniden gündemde----

Babacan'ın ismi yeniden gündemde

Babacan'ın ismi yeniden gündemde
19 Temmuz 2017 - 08:16 www.finansgundem.com

Kulislere göre, kabinedeki mini revizyon bu hafta içerisinde gerçekleştirilecek. Ekonomi yönetiminde değişiklik bekleniyor

16 Nisan referandumunun ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın AK Parti Genel Başkanlığı görevini üstlenmesiyle birlikte gündeme gelen kabine değişikliği bir kez daha AK Parti kulislerini hareketlendirdi.

Kulislere göre, kabinedeki mini revizyon bu hafta içerisinde gerçekleştirilecek. En önemli değişikliğin ise ekonomi yönetiminde olacağı ifade ediliyor.

Ekonomi yönetimi için AK kulislerinde Ali Babacan’ın ismi yeniden geçiyor. Ayrıca doğrudan vatandaşa dönük önemli icracı bakanlıklarda da değişikliğe gidileceği dile getiriliyor.

Öte yandan, Hükümet sözcülüğünde de yeni bir görevlendirmenin gündemde olduğu belirtiliyor. 
Kabine değişikliği, AK Parti kongresinin yapıldığı 21 Mayıs’tan bu yana kulislerde en çok konuşulan konu olurken, bu kez revizyona kesin gözüyle bakılıyor. Hükümetin yıl sonuna kadar olan 180 günlük yol haritasını ortaya koyacağı eylem planı açıklanmadan önce kabinedeki revizyonun gerçekleştirileceği ve yola yeni isimlerle devam edileceği dile getiriliyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mzd20 Temmuz 2017 00:00

    işler zenginlerin güçlülerin etrafında döner kimisi buna işini bilmek der-yüzyıllar boyu dünyada bu şekilde olmuştur adlar hikayedir

  • Itri19 Temmuz 2017 11:26

    Binalinin kabinesi ekonomi icraatleri ile sadece dusman sevindiriyor

  • tfkb den hıfzı19 Temmuz 2017 10:18

    ekonomi bürokrasisini tfkb tekaütlerine bıraktılar.Elin arabı (NCB) bunlar yetersiz bize uymaz diye gönderdiği adamlar bddk ve hazinenin başında.Düşük profil başbakanın düşük profil bürokratları..Babacan bunlarla çalışmaz.

  • Muhammet Cerit19 Temmuz 2017 08:39

    Babacan, yeni türeyen kalitesiz bürokrat yöneticilerle geçinemez. Ama bu adamları değiştirmek için gücü de olmayacağından dolayı bu göreve gelmez diye düşünüyorum.

  • Muhammet Cerit19 Temmuz 2017 08:38

    Bu sefer babacan bile kurtaramaz. Ekonomi bürokrasisinin başındakilerle özellikle özerk kurumların yöneticileriyle çalışamaz. Nitelikli bürokrat ister ama yok. Ali babacanın ODTÜ endüstri mühendisliği bölümünü 4.00 yani en yüksek ortalamayla bitirdiği söylenir, bu nedenle taşra okulları mezunu bürokratların en yüksek yönetici olduğu kurumlarda yöneticilerle uyum sağlayamayacak, ama bu adamları değiştirmek icin