BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisBabacan ve Başçı istifa mı etti?----

Babacan ve Başçı istifa mı etti?

Babacan ve Başçı istifa mı etti?
26 Şubat 2015 - 07:10 www.finansgundem.com

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ve Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı ile ilgili iddiaları Enerji Bakanı Taner Yıldız yanıtladı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ve Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı'nın istifa ettiği yönündeki iddialara "Böyle bir şey söz konusu değildir" dedi.

CHP Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu, TBMM Genel Kurulunda görüşülen İç Güvenlik Paketi görüşmelerinde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'a Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ve Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı'nın istifa ettiği yönündeki iddialar olduğunu sordu. Bu soruya Bakan Yıldız, "Böyle birşey söz konusu değildir" yanıtı verdi.
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • izeetin26 Şubat 2015 13:58

    lütfen hızlıca toparlanıp gitsinler, mümkünse bir daha memlekete de uğramasınlar,,,

  • Kk26 Şubat 2015 12:55

    Bence olması gereken sudur.Madem ekonomik modelde degısım ongoroluyor ozaman TCMB nın hedefelrınde revızyon yaparsın ve ona yenı hedefını verırsın.Bu boyle karsındakını asagılayarak olunca cok kotu oluyor.Tayyıp Bey konusmadan hemen ılk toplantıda TCMB nın hedeflerını degısıtırlmesı ıcın kanun cıkarttırması gerekır.Ve hala begenmıyorsa Bascı yı degıstırmesı gerekır.Hıc rısk almadan baskanlıga talıp olunmaz.Hem rısk alma hem de o yanlıs bu yanlıs de.bence durum budur.

  • seyfi26 Şubat 2015 11:55

    Vatandaş bankaya kredi istemeye gelince düşük faizin peşinde koşuyor, ama Tayyip merkeze faiz indir dediğinde sen karışma diyor. Bu ne iş.

  • misafir26 Şubat 2015 09:59

    İnşallah etmişlerdir , elalemin matbaada bastığı paralara en yüksek faizi veren 20 gelişmiş ülkeden biriyiz. herkes negatif faizi konuşurken biz , bırakın faiz indirmeyi , baskı olmazsa faiz bile arttıracak bir ekonomi yönetimi var. arttırıken 3.5 , indiriken 0,25 .