BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBabacan: Enflasyonu tek haneye düşüreceğiz----

Babacan: Enflasyonu tek haneye düşüreceğiz

Babacan: Enflasyonu tek haneye düşüreceğiz
25 Mayıs 2022 - 14:45 www.finansgundem.com

DEVA lideri Babacan, "İlan ediyorum, enflasyonu tek haneye düşüreceğiz, bu hayat pahalılığı bitecek. Temel gıda ürünlerine erişimi kolaylaştıracağız. Bu yoksulluk dönemi bitecek. Hep beraber zenginleşeceğiz, Türkiye'yi zenginleştireceğiz." dedi.


Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, bir otelde düzenlenen İl Başkanları Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, parti olarak hem önümüzdeki seçime hem de sonraki seçimlere damga vuracaklarını söyledi. Türkiye'nin adil, özgür ve zengin yarınları için çalıştıklarını anlatan Babacan, "Ülkemizde çözülmedik tek bir sorun bile bırakmayacağız. Önce 'özgürlük' diyeceğiz. Herkes konuşacak, Türkiye konuşacak. Bu baskı iklimi ortadan kalkacak. Biz, ifade özgürlüğü konusunda çok netiz. Düşünceyi ve ifadeyi özgürleştireceğiz." diye konuştu.

İnsanların geçinmek için borçlandığını söyleyen Babacan, "İlan ediyorum, enflasyonu tek haneye düşüreceğiz, bu hayat pahalılığı bitecek. Temel gıda ürünlerine erişimi kolaylaştıracağız. Bu yoksulluk dönemi bitecek. Hep beraber zenginleşeceğiz, Türkiye'yi zenginleştireceğiz." ifadelerini kullandı.

Babacan, gelecek hafta Doğa Hakları ve Çevre Eylem Planı, haziran ayının ortasında Yargı Reformu Eylem Planı sonrasında ise Sağlık ve Gençlik Eylem Planlarını kamuoyuyla paylaşacaklarını bildirdi. Ali Babacan, "Biz siyaseti sadece laf üretmek olarak değil, iş ve çözüm üretmek olarak görüyoruz. Seçim önümüzdeki kasım ayında ya da vaktinde de olsa bu yazı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Seferberlik ruhuyla hep beraber sahada olmamız gerekiyor." dedi.

Ali Babacan, Cumhurbaşkanı adayı tartışmalarına noktayı koydu

 

Babacan: Bağımsız araştırmacılar yüzde 142 enflasyon açıklıyor

 

Ali Babacan: Erdoğan’a bir iyi, bir de kötü haberim var