BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporB planı varmış!----

B planı varmış!

B planı varmış!
25 Ocak 2014 - 10:03 www.finansgundem.com

Galatasaray ile masaya oturmadan kimseyle görüşmem diyen Drogba’nın, B planının hazır olduğu öğrenildi

Galatasaray ile masaya oturmadan kimseyle görüşmeyeceği sözünü veren Fildişili yıldız Didier Drogba, kariyer planlamasında sadece iki ülkenin olduğu ortaya çıktı.

35 yaşındaki yıldız Galatasaray’da kalmazsa Fransız yıldız Thierry Henry’nin de forma giydiği ABD’nin New York Red Bulls takımına gitmeyi düşünüyor.

Drogba, İstanbul’da mutlu olduğunu söylese de başkan Ünal Aysal ile henüz masaya oturmuş da değil. Başkan’ın Drogba’dan aldığı garanti ve takımın kritik maçları nedeniyle bu konuda aceleci davranmadığı belirtildi. Aysal, Drogba’yla yapacağı görüşmede 1.5 yıldır aldığı rakamı yani yıllık yine 4 milyon Euro teklif edecek. Fildişili yıldız da ya bu rakamı kabul edecek veya tercihini New York’tan yana kullanacak.

BOTAFFOGA İDDİASI DOĞRU ÇIKMADI
Botafogo Başkanı Mauricio Assumpçao, “Clarence Seedorf’un yerine bir oyuncu arıyorduk. Drogba’yı Brezilya’ya getirmek istedik ancak Galatasaray ile karşılayamayacağımız bir ücret karşılığında iki yıllık sözleşme imzaladı” açıklaması ise yalanlandı. Ancak G.Saray Başkan Ünal Aysal, Hürriyet’e yaptığı açıklamada Drogba ile herhangi bir görüşmelerinin olmadığını ve sözleşmenin uzatıldığı iddialarının gerçeği yansıtmadığını söyledi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)