BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAziz Yıldırım'ın rüyası için fazla uçtular----

Aziz Yıldırım'ın rüyası için fazla uçtular

Aziz Yıldırım'ın rüyası için fazla uçtular
20 Ocak 2015 - 15:13 www.finansgundem.com

Fenerbahçe'nin de gündeminde olduğu söylenen Gomis'in bonservis bedeli 8 milyon pound (Yaklaşık 30 milyon TL) olarak belirlendi

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Swansea, takımdan ayrılmak isteyen Fransız forvet Bafetimbi Gomis hakkındaki kararını verdi. İngiliz basınında çıkan haberlere göre Gomis'i transfer etmek isteyen takım 8 milyon pound (Yaklaşık 30 milyon TL) bonservis bedeli ödemek zorunda.

Forvet arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'nin de gündeminde olduğu söylenen Gomis'in sezon başı bonservis bedeli olmadan Galler takımı Swansea'ye transfer olmuştu. Fransız forvet geçen hafta yaptığı açıklamada kulübünden ayrılabileceğini söylemişti.  
 
Gomis, "Buraya tutkuyla gelmiştim ve oynamayı umuyordum. Bazı kulüplerden teklif aldım. Şu anda Swansea'ye konsantre oldum. Ayrılır mıyım? Evet, bu mümkün. Çünkü benim yaşımdaki oyuncuların yedek kulübesinde oturmaması gerekiyor" sözleriyle takımından ayrılmak istediğini belirtmişti.   

Aziz Yıldırım uzun süre istemişti

Fenerbahçe, Fransız forvet hem Saint Etienne'de, hem de ardından transfer olduğu Lyon'dayken uzun süre Gomis'i kadrosuna katmak istemiş ancak o dönem kariyerinin zirve yıllarını yaşayan oyuncu çok ciddi tekliflere rağmen Türkiye'ye gelmemişti. Hatırlanacağı üzere Sarı Lacivertliler, Diego Ribas'ın da uzun süre peşinden koşmuş ancak yine kariyerinin en iyi dönemlerini yaşayan Brezilyalı Türkiye'yi tercih etmemişti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)