BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAziz Yıldırım'ın gitmeye niyeti yok----

Aziz Yıldırım'ın gitmeye niyeti yok

Aziz Yıldırım'ın gitmeye niyeti yok
11 Ekim 2013 - 07:46 www.finansgundem.com

4. yıldızı takma yolunda ilerleyen Fenerbahçe'de başkanlık seçimleri de yaklaşıyor

Fenerbahçe’de büyük bir belirsizlik son buldu ve Başkan Aziz Yıldırım’ın 2 Kasım’da yapılacak olağanüstü genel kurulda yeniden aday olma kararı aldığı öğrenildi. Yıldırım, olağanüstü genel kurul kararının alındığı yönetim kurulu toplantısında arkadaşlarına yeni dönemde olmayacağını açıklamıştı. Ancak başkanın geçen süreç içinde karar değiştirdiği ifade edildi. Yıldırım resmi bir açıklama yapmasa da hedefini bile belirledi. Sarı-lacivertli kulübün başkanı tekrar seçilirse 4. yıldızı ezeli rakibi Galatasaray’dan önce takmayı planlıyor. Başkanın tekrar aday olacağına dair en önemli işaretlerden biri yakın zamanda bazı kongre üyelerine verdiği yemekler oldu. Son olarak Todori’de yaklaşık 40 kadar kongre üyesini ağırlayan Yıldırım burada gelecek planlarını açıkladı.
Aziz Yıldırım tekrar başkan seçildiği taktirde arka arkaya iki şampiyonluk alarak ezeli rakibi Galatasaray’dan önce 4. yıldızı formaya taktırmaya niyetinde olduğunu ifade etti. Takımın bu sene iyi gitmesi ve gelecek vaad etmesiyle ümitlenen Başkan Yıldırım son iki sezonu şampiyon kapatarak 20 şampiyonluğa ulaşmak ve 19 şampiyonluğu bulunan Galatasaray’ı geçmeyi arzuluyor.
Liste çalışması
Şu ana kadar kamuoyuna adaylığı ile ilgili açıklama yapmasa da başkan yakın zamanda kongre üyeleriyle birçok yemek yedi. Bu yemeklerden çıkan sonuç Yıldırım’ın kesinlikle tekrar aday olacağı yönünde. Hatta başkanın liste çalışmaları yaptığı da ifade edildi. Vefa Küçük, Celal Doğan ve Önder Fırat’ın yeni yönetim listesinde yer alması bekleniyor. Bu üç isim de dünkü bilgilendirme toplantısında başkanın yanındaydı.
Alves’e yoğun tedavi
Sarı-lacivertli ekip, Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında, 20 Ekim Pazar günü deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını çift idmanla sürdürdü. Can Bartu Tesisleri’nin salonunda sabah basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda denge, koordinasyon ve kuvvet çalışması yapıldığı bildirildi. Çalışmada, sol üst ön adalesinde sakatlığı bulunan Alves’e takımdan ayrı olarak bir program uygulandığı bildirildi. Gribal enfeksiyon geçiren ve sabah idmanında yer almayan Emre Belözoğlu ise akşam çalışmasına katıldı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)