BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAziz Yıldırım'ın avukatından açıklama----

Aziz Yıldırım'ın avukatından açıklama

Aziz Yıldırım'ın avukatından açıklama
18 Ocak 2014 - 21:25 www.finansgundem.com

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın avukatı Prof. Dr. Köksal Bayraktar, Yargıtay sürecinden sonra yapılacakları açıkladı

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın avukatı Prof. Dr. Köksal Bayraktar, Yargıtay'ın şike davası kararının ardından, tebligatın kendilerine ulaşmasıyla, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı'na karar düzeltme talebinde bulunacaklarını açıkladı.

Bayraktar, kulübün resmi televizyonu FBTV'de şike davası ve Yargıtay kararıyla ilgili açıklamalar yaptı.

Yargıtay kararlarının, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı'nın isteğiyle yeniden gözden geçirilebileceğini ifade eden Bayraktar, 50 sayfalık karara basın yoluyla ulaştıklarını, henüz kendilerine iletilen resmi bir tebligatın bulunmadığını belirterek, tebligatın ulaşmasının ardından Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı'na karar düzeltme talebinde bulunacaklarını kaydetti.

Karar düzeltme talebinden ve yeniden yargılanma konusundan netice alınmaması durumunda da hukuki mücadelelerinin süreceğini vurgulayan Bayraktar, "Bütün hukuki yollar aleyhimize kapatıldıktan sonra Anayasa Mahkemesi'ne başvuracağız. Buradan da sonuç alamazsak Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne gideceğiz" görüşünü aktardı.

Hukukta, hüküm giyen kişi veya vekiline verilen kararın imza karşılığı tebliğ edilmesi gibi bir kuralın olduğunu, resmi tebligatın kendilerine yapılması gerektiğini anlatan Bayraktar, "Bize henüz bir tebligat yapılmadı. Dolayısıyla da Aziz Yıldırım'ın statükosu olduğu gibi devam ediyor. 5. Ceza Dairesi'nin kararı ilk olarak Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı'na iletmesi gerek. O da İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na iletecek. İstanbul savcılığı bozma kararlarını mahkemeye gönderecek, onama kararlarını da infaz bölümüne gönderecek. Bize ancak o zaman tebliğ edilecek" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)