BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAziz Yıldırım'ı kızdıran Ali Koç sorusu----

Aziz Yıldırım'ı kızdıran Ali Koç sorusu

Aziz Yıldırım'ı kızdıran Ali Koç sorusu
31 Ocak 2016 - 16:28 www.finansgundem.com

Fenerbahçe Başkanı Yıldırım, Ali Koç'la ilgili soruya çok sert bir yanıt verdi

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, " 'Mayıs'ta buradayım' lafını başka anlamda anlayıp başka yere çekmeyin. Ne zamanYargıtay onaylar, o zaman biz de kongre kararı almış oluruz" dedi.

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu toplantısından sonra Fenerbahçe Faruk IlgazTesisleri'nde gazetecilere açıklamalarda buludu.

"DAVA BİTTİĞİ ZAMAN..."
Divanda yaptığı "Mayıs ayında bırakmıyorum. Buradayım" sözlerini açıklamak istediğini belirten Yıldırım, şu ifadeleri kullandı:

"O konuşmayı yaparken herkes başkanlıkla ilgili konuşma yapacağımı düşündüğü için, o cümleyi kullandım. Ben ne söyledim, dava bittiği andan itibaren ben kongre kararı alacağım. Dava ne zaman bitecek, Yargıtay'daki dava bizim lehimize onaylandığı zaman. Bu Mayıs'tan önce olursa Mayıs'a kongre koyarız. Mayıs'tan sonra olursa ona göre arkadaşlarla yöneticilerle konuşur, camianın istediği bir döneme koyarız. Onun için ben 'Mayıs'ta buradayım' lafını başka anlamda anlayıp başka yere çekmeyin. Ne zamanYargıtay onaylar, o zaman biz de kongre kararı almış oluruz."

"KARARIM DEĞİŞMEZ"
Aziz Yıldırım, daha önce yaptığı "Yargıtay kararından sonra görevi bırakacağım" açıklamasıyla ilgili kararının değişip değişmediğiyle ilgili bir soruya, "Yok, yok hiçbir zaman da olmaz" cevabını verdi.

"NE KADAR DANGALAK ADAMSINIZ YA"
Öte yandan Yıldırım, bir gazetecinin Ali Koç'la ilgili sormak istediği soruya tepki gösterdi. Toplantıyı bitiren Yıldırım, "Ali Koç'un konuşacak durumu mu var? Sen Ali Koç'u soruyorsun. Ne kadar dangalak adamsınız ya" diyerek salondan çıktı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)