BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAziz Yıldırım'dan transfer bombası----

Aziz Yıldırım'dan transfer bombası

Aziz Yıldırım'dan transfer bombası
20 Haziran 2015 - 12:32 www.finansgundem.com

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Nani ile anlaştıklarını ancak asıl hedeflerinin Tevez'i transfer etmek olduğunu söyledi

Başkan Aziz Yıldırım her ne kadar geri planda gözükse de özellikle büyük isimlerin transferinde Terraneo ve ekibine çok ciddi destek veriyor.

Şampiyonluğun kaybedilmesinin ardından adeta şahlanan ve çok iddialı bir kadro kurmayı hedefleyen Sarı-Lacivertliler’de gündeme gelen isimler taraftarı gerçek anlamda heyecanlandırıyor.

ÜZÜLMEYİN

Habertürk'ün haberine göre; Başkan Yıldırım havalimanında bir taraftarla oldukça ilginç bir sohbet gerçekleştirdi.

Keyifli olduğu gözüken Aziz Yıldırım’a “Başkanım şampiyonluğu kaybettik üzüntülüyüz” diyen taraftarı teselli eden Yıldırım, “Boş verin üzülmeyin'' dedi.

ASIL HEDEF TEVEZ

Başkan ayrıca kendisine Nani’yi soran taraftara, “Nani ile anlaştık ama asıl hedefimiz Carlos Tevez. 3 transfer yaptık daha 6-7 tane daha yapacağız ama gidenler de olacak” ifadelerini kullandı.

Başkan Yıldırım, Tevez’i çok istemesine rağmen Arjantinli oyuncunun ülkesine dönüp eski takımı Boca Juniors’ın formasını giymesi de ihtimaller arasında...

3 HAFTA ÖNCE GÖRÜŞTÜLER

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın bir taraftara söylediği Carlos Tevez konusu aslında bundan tam 3 hafta önce başladı. Başkan Aziz Yıldırım, bizzat Tevez’in menajeriyle masaya oturdu.

Çok ciddi teklif sunulmasına rağmen Arjantinli oyuncunun Boca Juniors’a dönme isteği bu transferde Sarı-Lacivertliler’in zorlanmasına neden oldu.

Arjantinli yıldızın Juventus ile 1 sezon daha sözleşmesi bulunuyor...
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)