BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAziz Yıldırım'dan transfer açıklaması----

Aziz Yıldırım'dan transfer açıklaması

Aziz Yıldırım'dan transfer açıklaması
14 Ocak 2015 - 21:45 www.finansgundem.com

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım: "Herhangi bir transfer yapma ihtiyacı duymuyoruz. Bir tek forvete bir oyuncu almayla ilgili bir çalışma yapıyoruz."

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, "Hedef 1 Milyon Üye" projesi kapsamında, Kütahya'da taraftarların üyelik formlarını imzaladı.

Yıldırım, Belediye Kültür ve Ticaret Merkezindeki etkinlikte taraftarlara proje hakkında bilgi verdi.

Kütahya'ya da şube açacaklarını ve her türlü hizmetlerin burada da olacağını belirten Yıldırım, "Üyelik Fenerbahçe için çok önemli. Biz siyasi bir hareket değiliz. Biz, sivil toplum örgütüyüz. Ülkenin sorunları konusunda elimizden geldiğince destek oluruz. Bu maddi anlamda da olabilir, manevi de. Biz spor kulübüyüz ve sporla ilgileniriz. Türkiye'nin en büyük spor kulübü biziz. Amatör şubelerle, profesyonel şubelerle Türkiye Cumhuriyeti Devleti sporuna katkı yaparız. Fenerbahçe'nin daha güçlü, daha büyük olabilmesi için biz bu projeyi başlattık" diye konuştu.

Ekonomisi çok güçlü takımlarla veya kurumlarla mücadele etmek için en az onlara yakın bir noktaya gelinmesi gerektiğini dile getiren Yıldırım şöyle devam etti:

"Bunu geçmişte de söyledim, bugün de tekrar ediyorum. Biz tesadüflere bırakmamak için Fenerbahçe'yi yeni bir planlamayla '1 Milyon Üye' Projesi ile belli bir noktaya taşımamız ve getirmemiz lazım. Bizim arkamızdan inanıyorum ve bunu söylüyorum: bu tip bir proje bulamayan ve yapmayan hiçbir kulüp de ayakta duramayacaktır. Biz, devlete saygı gösteriyoruz, devletimize bütün vergilerimizi ödüyoruz. Sigortamızı, stopaj ve KDV'lerimizi ödüyoruz. Bütün Fenerbahçe kurumları bunları yerine getiriyor. Ama bunun karşılığında Fenerbahçe Spor Kulübü, hem amatör branşlarda hem de futbolda hak ettiğinin karşılığını alamıyor. Yayın hakkı, iddia gelirleri ve passolig olayları hepsi kulübümüzün gerçekte bütçesini arttıracak olan maddi kaynakları önlüyor. Bunun için bu dönemde artık bunlarla ilgili çalışmalar yapacağız. Bu kaynakların kulübe kazandırılmasını da ayrıca sağlayacağız."

Yurt içi ve yurt dışında 200 şube açılacak
Yıldırım, yurt içi ve yurt dışında 200 şube açacaklarını bildirerek, "Türkiye'nin en ücra noktasına gideceğiz. Her yere tesisler yapacağız. Bütün tesislerinden Fenerbahçeye üye olan herkes faydalanacak" dedi.

Şampiyon olmak istediklerini, futbolculara ve teknik ekibe inandıklarını anlatan Aziz Yıldırım, şunları kaydetti: "Tabii ki ikinci yarı daha çetin geçecek ama biz oyuncularımıza, antrenörümüze hepsine güveniyoruz. İlk başta İsmail hocayı getirdiğimiz zaman herkes üzüldü herhalde. Bizden başka herkes üzüldü 'acaba başarabilir mi' diye. İnanın İsmail hoca başaracaktır. Oyuncularımızla ilgili devrede, açıkça söylüyorum: herhangi bir transfer yapma ihtiyacı duymuyoruz. Bir tek forvete bir oyuncu almayla ilgili bir çalışma yapıyoruz. O da olmasa da bir şey söyleyemeyeceğiz. Çünkü bütçelere de dikkat ediyoruz artık. Her türlü oyuncuya gidip yüksek paralar verip almakta istemiyoruz. Çünkü artık kulüp bütçeleri dengesiz hale gelmeye başladı. İnşallah şampiyon oluruz. Bunlar hep temenni tabii. Biz çok iddialı konuşunca tabii, diyorlar ki 'bu bir şeyler biliyor, bir şey yapıyor' sonra hapse atıyorlar. Bu kalpten inandığımız şeyi bir temenni olarak burada söylüyorum. Şampiyon oluruz ve şampiyon olduğumuzun ertesi günü de Kütahya'ya geleceğiz, söz veriyorum."

Yeniden yargılanma
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, "Şike Davası" ile ilgili bir soru üzerine, mahkemenin 28 Nisan'a ertelendiğini hatırlatarak, o tarihte nihai kararın verilebileceğini veya bir mahkeme daha ertelenebileceğini aktardı.

Yıldırım, yeniden yargılanma sürecinde mahkemenin de kendi lehlerine bitmesini beklediklerini bildirdi.

Bir gazetecinin, Ülker Grubu'nun, Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) Türk spor kulüplerinin marka değeri düştüğü gerekçesiyle desteğini çektiği yönündeki iddiayı sorması üzerine Yıldırım, "Ülker Grubu'nun TFF'ye böyle bir şekilde bildirim yapmadı" dedi.

Ülker Grubu'nun Türk sporuna hizmet ettiğini anlatan Yıldırım, şunları söyledi: "Türk sporuna 1998 yılından bu yana devam eden bir desteği var. Bu destek içerisinde bazı kulüplerle forma, ön ve arka reklam anlaşması yaptı. Bazı kulüplerle de kollarla ilgili reklam anlaşması yaptı. Kulüpler daha iyi şartlarda başka yerler buldu, ayrıldılar veya bizde olduğu gibi forma arkasıyla devam ediyor. Böyle markayla ilgili altında başka bir şeyler söylemek istiyorsun. Açıkça söylemiyorsun. Korkmadan söyleyin, korkmadan. Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı beraberce devam etmekte ve ediyor. Ülker'in sahipleri değerli insanlar, bir kısmı Fenerbahçelidir, bir kısmı da diğer kulüpleri tutmaktadır. O kulüpler içerisinde gerekli olan destekleri hem maddi hem de manevi anlamda her zaman yaptılar ve yine de yapıyorlar. Bunun için böyle arkasında başka şey olan bir soru sorma de ki: '3 Temmuz yaşandı ondan dolayı mı çekildiler' daha doğru olur. Korkmadan söyle." Konuşmanın ardından Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Erkan Güral, çiniden yapılmış bir futbol topu ve üzerinde Fenerbahçe arması olan çini tabağı başkan Yıldırım'a hediye etti.

Kütahyaspor Kulübü Başkanı Ramazan Yıldırım da üzerinde "Aziz Yıldırım" yazılı 43 numaralı takımının forması Yıldırım'a takdim etti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)