BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAziz Yıldırım'dan şartlı prim!----

Aziz Yıldırım'dan şartlı prim!

Aziz Yıldırım'dan şartlı prim!
11 Mart 2015 - 12:46 www.finansgundem.com

Galatasaray galibiyetine 1 milyon dolar veren Başkan Aziz Yıldırım'ın, Beşiktaş maçı için verdiği prim sözünün detayları ortaya çıktı

Yönetimin maç öncesi galibiyet için Sarı-Lacivertli futbolculara 1 milyon dolar prim vadettiği ve bu paranın bugün ya da en geç yarın hesaplara yatacağı ortaya çıktı.

Bugün'ün haberine göre; Bu müjdeli haber futbolcular arasında sevinçle karşılanırken yönetim kanadından ikinci bir müjde daha geldi.  
 
Sarı-Lacivertli kulübün Başkanı Aziz Yıldırım'ın 2 hafta sonra oynanacak Beşiktaş derbisi için de aynı prim miktarını belirlediği öğrenildi. 

ZİRVE YARIŞINI ETKİLEYECEK

Ancak Yıldırım'ın bu primin verilmesini Gençlerbirliği ile bu hafta sonu oynanacak deplasman maçının kazanılması şartına bağladığı ifade edildi.  
 
Bir başka deyişle Kanarya, Galatasaray'dan sonra Gençlerbirliği ve Beşiktaş'ı da yenerse hem zirve yarışında çok kritik bir süreci geride bırakacak hem de bu 3 maç için futbolculara toplamda 2 milyon dolar dağıtılacak.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)