BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAziz Yıldırım'dan çarpıcı açıklamalar----

Aziz Yıldırım'dan çarpıcı açıklamalar

Aziz Yıldırım'dan çarpıcı açıklamalar
08 Ocak 2015 - 22:34 www.finansgundem.com

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Yıldırım, UEFA'dan alacaklı olduklarını belirterek, "UEFA bize ceza veremez. Önce benim paramı ödeyecek" dedi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, UEFA'dan 2 yıllık katılım payı olarak 3 milyon 600 Bin dolar alacakları olduğunu da iddia etti.

Kapalıçarşı esnafını ziyaret eden ve "1 milyon üye" projesi için kulübe üyeler kazandıran Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım basın mensuplarının sorularını da yanıtladı.

Kapalıçarşı'da üye olan esnafların tek tek dükkanlarına giden başkan Yıldırım, üyelik formlarını imzaladı ve forma hediye etti. Esnaf ve çarşıda bulunanlar Aziz Yıldırım'a büyük ilgi gösterirken, tezahürat yapıp, başkanla fotoğraf çektirdi. Çarşıda ilgi nedeniyle dar sokaklarda güçlükle dolaşan Yıldırım, esnafla sohbette bulundu. Kapalıçarşı esnafı Fenerbahçe'nin Başkanı'nı "Her yer Aziz, her yer Yıldırım" tezahüratlarıyla karşıladı.

Çarşıya Fenerbahçe bayrakları asıldı. Esnafın yanı sıra çarşıda bulunan vatandaşlar da Başkan Yıldırım ve beraberindeki yöneticilere büyük ilgi gösterdi.

AZİZ YILDIRIM'I KIZDIRAN SORU
Bu arada Aziz Yıldırım, ziyaret sırasında Genç Fenerbahçeliler grubundan olduğunu vurgulayan bir taraftarın bilet almadıklarını belirtmesi üzerine "Genç Fenerbahçe yok, Fenerbahçe var" diyerek tepki gösterdi. Aziz Yıldırım, taraftara "Diğer tribünlere gidersiniz" dedi. Taraftar ise "O zaman kavga çıkar" derken, Yıldırım "Kavga çıkmayacak, gideceksiniz efendi gibi oturacaksınız orada" yanıtını verdi.

HER KONUYA DEĞİNDİ
Aziz Yıldırım bir halıcıya girdikten sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Yıldırım, 14 yabancı kuralından transfer çalışmalarına, Erkan Zengin ile Emenike'nin son durumuna kadar açıklamalar yaparken şampiyon olacaklarını da yineledi. İsmail Kartal, Alex, Passolig sistemi, yeniden yargılama hakkında da sözler sarfeden Yıldırım, UEFA'dan 2 yıllık katılım payı olarak 3 milyon 600 Bin dolar alacakları olduğunu ve bunu takip ettiklerini de dile getirdi.

Oldukça neşeli görünen Yıldırım, basın mensuplarının sorularını yanıtlarken esprili cevaplar verdi.

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Selim Sapan'ın Kapalıçarşı'daki mağazasının açılışını da yaptı. Yıldırım'a ziyarette asbaşkanlar
İlhan Ekşioğlu ve Hakan Dinçay ile yönetici Selim Sapan da eşlik etti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)