BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAziz Yıldırım'dan Aykut Kocaman açıklaması----

Aziz Yıldırım'dan Aykut Kocaman açıklaması

Aziz Yıldırım'dan Aykut Kocaman açıklaması
29 Mayıs 2018 - 21:19 www.finansgundem.com

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'deki geleceği henüz netleşmeyen Aykut Kocaman hakkında önemli ifadelerde bulundu ve Kocaman'la devam etme konusunda yeşil ışık yaktı

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, A Spor'da katıldığı programda Aykut Kocaman'ın geleceği ile ilgili bir açıklama yaptı.

''SEÇİMDEN SONRA OTURUP KONUŞACAĞIZ''

Kocaman ile devam etmeyi düşünen Aziz Yıldırım, ''Seçimden sonra Aykut Kocaman ile karşılıklı oturup konuşacağız. Anlaşacağız. Hemfikirsek hücum eden, çok gol atan, az gol yiyen bir takım yaratmasını isteyeceğiz. Hoca da aynı düşüncede. 1 yıllık sürede her şeyi daha net görmüştür.'' dedi.

''AYKUT, KARAKTERLİ BİR ADAM''

Bugünün futbolunda karakterli teknik direktör bulmanın zor olduğunu söyleyen Yıldırım, ''Aykut, karakterli bir teknik adam. Dürüst, namuslu... Böyle adamları bulmak çok zordur. Aykut'un tek bir hatası var. Çabuk morali bozulan, her şeyden kendisini sorumlu tutan, duygusal bir kişi. Kötü gidişatta dünyası değişiyor.'' ifadelerini kullandı. 

''GALATASARAY MAÇINDAKİ PENALTILAR VERİLSEYDİK ŞAMPİYONDUK''

Galatasaray maçında yaşanan hakem hatalarını hatırlatan Yıldırım,  "3 Temmuz'dan sonra yeni takım kurmak için mücadele ediyoruz. Önümüzdeki yıllarda başarılı olacağız. Galatasaray maçında 3,2,1 neyse penaltı verilse, atsak şampiyonduk. Ne Aykut Kocaman ne Aziz Yıldırım için bir şey söylenmezdi" şeklinde konuştu.

''İSMİNİN AÇIKLANMASINI İSTEMİYOR''

Altyapının başına getirilecek isimle ilgili konuşan Yıldırım, ''Altyapı projemiz için anlaştığımız ismi şimdi açıklayamıyoruz. Kendisi istemiyor. Bu arkadaş en başta 5 tane saha yapılmasını istiyor. Seçilirsek, Gebze'deki arazide akademinin temellerini atacağız. Bu arkadaş da orada çalışmalarını yapacak.'' dedi.

''FUTBOL TAKIMINA 4-5 TRANSFER YAPACAĞIZ''

Gelecek sezon için transfer çalışmalarına başladıklarını açıklayan Başkan Yıldırım, ''Gelecek sezon için çalışmalarımız sürüyor. 4-5 tane transfer yapacağız ama bu isimleri açıklamak, şu anda doğru olmaz.'' ifadelerini kullandı. 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)