BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAziz Yıldırım verdiği sözü tuttu!----

Aziz Yıldırım verdiği sözü tuttu!

Aziz Yıldırım verdiği sözü tuttu!
28 Mayıs 2014 - 08:47 www.finansgundem.com

Beşiktaş maçı öncesi Samandıra'da futbolcularıyla bir toplantı yapan Aziz Yıldırım oyuncularına verdiği tüm sözleri yerine getirdi

Yargıtay’a yapılan itiraz başvurusunun reddedilmesinden sonra Beşiktaş derbisi öncesi soluğu Samandıra Tesisleri’nde alan ve duygu yüklü bir konuşma yapan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım toplantı sırasında maddi konularda verdiği tüm sözleri yerine getirdi.

ŞAMPİYONLUK PRİMLERİ BİLE ÖDENDİ

Sarı-lacivertli futbolculardan sadece sahaya konsantre olmalarını isteyen Yıldırım, transfer taksitleri ile primlerin düzenli şekilde ödeneceğini, kendisi başkanlıktan ayrılsa bile Fenerbahçe’de kimsenin parasının kalmayacağını belirtmişti. Aziz Yıldırım ile ilgili dosyanın her an İnfaz Savcılığı’na gitmesinden endişe eden ve “başkandan sonra kulüp ne olacak?” paniğine kapılan oyuncular, kendilerine verilen garantinin ardından rahatlamıştı. Nisan ayında gelen şampiyonlukla birlikte futbolcuların kulüpte vadesi geçmiş hiçbir alacağının kalmadığı, ayrıca şampiyonluk primlerinin de büyük bölümünün ödendiği belirlendi.

AVRUPA'YA GİDEMEMEK BÜYÜK SIKINTI

Euro ve dolardaki artış ve son dönemde Avrupa’ya gidilememesi ile azalan gelirlere rağmen yönetim, alacaklar konusunda sarı-lacivertli futbolcuları mağdur etmeyerek, kazanılan şampiyonluğun maddi olarak karşılığını verdi. Başkanın bu jesti tüm takımı sevindirdi.
KAYNAK: Ajanslar
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)