BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAziz Yıldırım tekrar soyunma odasına inmeli----

Aziz Yıldırım tekrar soyunma odasına inmeli

Aziz Yıldırım tekrar soyunma odasına inmeli
24 Ağustos 2015 - 17:31 www.finansgundem.com

Çağrıyı yapan efsane başkan Ali Şen

Fenerbahçe'nin efsane başkanlarından Ali Şen çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ali Şen'in açıklamaları şu şekilde; 

"Fenerbahçe'yi dün hiç beğenmedim. Zeminden şikayet etmeleri de şaka gibi. Rizeli oyuncular da orada oynamadı mı? 

Vitor Pereira'nın ciddi olması lazım. Fenerbahçe'de ağırlığı olmayan hocanın başarılı olması mümkün değil. Pereira'dan hiç umutlu değilim. Ben futbolculara güveniyorum. Pereira'nın futbol bilgisinin Van Persie'den fazla olduğunu düşünmüyorum. Bugüne kadar daha takımı yapmadı. 

Aziz Yıldırım tekrar soyunma odasına inmeli. Yoksa yapılan yatırıma yazık olacak. Pereira benim beğendiğim antrenör değil. Madem getirildi yönetimine, başkana, taraftara layık olmalı. Gak diyorsun, başkan guk diye alıyor. Taraftarın verdiği paranın hesabını çok iyi yapın ki geçen seneki gibi sırtını dönmesin. 

Sponsorluk anlaşmalarını beğeniyorum, çok iyi para. Ama başkan ileriye dönük parayı harcıyor, onu beğenmiyorum. Rize ile berabere kalırsa, Shakhtar'a elenirse, 5. sınıf Yunan takımına karşı son dakika kazanırsa ben verdiğim paranın hesabını sorarım. " 
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • TEK BÜYÜK FB çem+24 Ağustos 2015 18:26

    Yerden göğe halkı sayın alişen.bende bir FB çe taraftarı olarak oynanan oyundan hiçde memnun değilim eğer pererya ağırlığını ortaya koyamıyorsa işe başlamadan hemen çekilip gitsin yoksa ileride taraftarlar tirübin tirübin küfürlü bağırmaya başlarlar buda onun sonu olur unutmayın kulübü ayakta tutan tek yegane TARAFTARDIR bunuda kimse unutmasın.şuanda türkiyede en iyi kadronun FB çemizde olduğunu herkes biliyor bu yüzden bu takımı en iyi şekşilde çalıştıracak en iyiadamın bu takımın başına gelmesi lazımdır zaten TRANSFERLERİ de pererya yaptırtmadımı daha ne istiyorsun sana kalan sadece takımı vede oyuncuları en iyi şekilde çalıştırıp en iyi oyununun oynatmaktır.