BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAziz Yıldırım taraftara çıkıştı----

Aziz Yıldırım taraftara çıkıştı

Aziz Yıldırım taraftara çıkıştı
04 Kasım 2014 - 20:59 www.finansgundem.com

Aziz Yıldırım, Babaeski Fenerbahçeliler Derneği'ni ziyareti sırasında bir taraftara sert çıktı

Babaeski Fenerbahçeliler Derneği'ni ziyaretinde taraftarlarla sohbet eden Aziz Yıldırım, bir taraftarın, "Bazı medya kuruluşları sürekli bizi eleştiriyor. Gidin orayı basın" şeklindeki sözleri üzerine, "Sen beni eşkıya mı sandın" cevabını verdi.

Aziz Yıldırım, "Hedef 1 Milyon Üye" projesinin başarılı olması halinde Fenerbahçe Kulübü'nün maddi açıdan düzlüğe çıkacağını belirtirken, transfer konusunda ilginç açıklamalar yaptı. Futbolcuların anlaşmaları dolar ve Euro üzerinden yaptığına dikkat çeken Fenerbahçe Başkanı, şunları söyledi:

"TRANSFER YAPMAK KULÜBE İHANETTİR"
"Basının yazdıklarına bakmayın. Basın durmadan yazıyor, 'filanı aldı, filanı alacak' diye. Sonra taraftarlarda bir beklenti oluşum oluyor 'Bizim takım neden transfer yapmıyor' diye. Türkiye'de çok büyük tehlikeler var. Hiç kimse bunları yazmıyor. Biz gittik onu aldık, onu aldık... sonra bu paraları kim ödeyecek, nasıl ödenecek. Karşılığı olmuyor. Bakın taraftar gelmiyor, sponsor yok ama basın istiyor ki ben her gün bir tane oyuncu alayım o da yazsın. Kimse transfer yapamaz, transfer yapmak kulübe ihanettir. Bunun bilincinde olun. Yoksa biz de yaparız ne olacak ki, ama ödeme... Bu iş öyle kolay değil.”
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)