BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAziz Yıldırım korkuttu----

Aziz Yıldırım korkuttu

Aziz Yıldırım korkuttu
06 Aralık 2013 - 10:17 www.finansgundem.com

Aziz Yıldırım, Fethiye faciası sonrası dün sabah Samandıra’ya şok bir baskın düzenledi, fırça bekleyenler terse yattı

PTT 1. Lig ekibi Fethiyespor’a 2-1 elenip, Türkiye Kupası’na ilk maçta havlu atılmasının şokunu yaşayan F.Bahçe’de başkan Aziz Yıldırım dün sabah Samandıra’ya çıkarma yaptı. Kimseye haber vermeden tesislere adeta baskın düzenleyen Yıldırım’ı bir anda karşılarında gören futbolcular “Eyvah! Kesin fırça yiyeceğiz” dese de, beklenen olmadı.

Daha önce genel kurulda yaptığı açıklamada “Türkiye Kupası bizim için her açıdan külfet. Kupayı kazansak da ekonomik anlamda zarar ediyoruz. Gerekirse bu maçlara A2 takımıyla çıkarız” diyen Yıldırım, bu turnuvaya bakış açısıyla çok ölçüşen bir konuşma yaptı.

Uzlaşmacı ve moral aşılayan ifadeler kullanmakta özen gösteren başkan, “İlk defa yenilmiyoruz. Tabii ki çok üzüldük ama oynayan oyuncular olarak dışlanmadınız önce bunu bilin. Kendinizi buraya ait görün. Hepiniz önemli futbolcularsınız, buraların değerini bilin. F.Bahçe’ye sahip çıkın. Biz sadece maçta kadroya giren 18 kişi değil 24 kişilik bir takımız.

Her maçın ciddiye alınması konusunda Fethiye size ders olsun. Benim dileğim bu mağlubiyetlerin devamı olmasın. Yoksa sadece ben değil tüm camia sizden hesap sorar. Ayrıca şampiyon olmamız halinde gereken yapılacaktır” diyerek yatmayan galibiyet primleriyle ilgili takıma müjdeyi verdi.

‘ASIL HEDEF LİG KUPASI’

Başkanın yanı sıra dünkü idmanda teknik direktör Ersun Yanal da futbolcularına destek çıktı. Öğrencilerini teselli eden genç hoca, “Bu maç bize her rakibe karşı ciddi olmamız gerektiğini bir kez daha gösterdi. Ancak bu düş kırıklığını bir kenara bırakıp, asıl hedef olan lig şampiyonluğuna odaklanmalıyız” ifadelerini kullandı.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)