BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAziz Yıldırım kime talimat gönderdi----

Aziz Yıldırım kime talimat gönderdi

Aziz Yıldırım kime talimat gönderdi
18 Mayıs 2015 - 01:55 www.finansgundem.com

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Mersin İdmanyurdu galibiyeti sonrası flaş açıklamalar yaptı

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Mersin İdmanyurdu'nu 1-0 yenen Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, şampiyonluğun en büyük adaylarından olduklarını aldıkları galibiyetle gösterdiklerini söyledi.

Kartal, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Mersin'de 3 puan alarak şampiyonluk iddialarını son haftaya taşımak için sahaya çıktıklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Rakibimiz 10 kişi kaldıktan sonra iki değişiklik yaptık. Bir an önce sonuca gidip maçı kazanmak istiyorduk. Son dakikalarda gelen bu golle de maçı kazanmayı bildik. Şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olduğumuzu, bu akşam çok zor bir maçı kazanarak herkese gösterdik. Biz, şimdi geri çekilip rakiplerimizin hafta sonu oynayacağı derbi maçını ve sonraki maçlarını bekleyeceğiz. Biz iki maçımızı kazanıp rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Puan kaybedebileceklerini ve şampiyonluğun en büyük adayı olduğumuzu düşünüyorum. Alınan 3 puan bizim için çok önemliydi."

Azim Yıldırım'ın talimat verdiği iddiası

Kartal, bir gazetecinin, "Aziz Yıldırım'ın soyunma odasına gidip size ve takıma bağırdığı yönünde haberler var. Bundan rahatsızlık duyuyor musunuz ve Aziz Yıldırım'dan talimat alıyor musunuz?" şeklindeki sorusu üzerine, Aziz Yıldırım'dan takımın idari menajeri Hasan Çetinkaya'ya hakemlerle ilgili talimat geldiğini söyledi.

Sahalarında oynadıkları maçlarda yapılan hakem hatalarından yakınan Kartal, şunları kaydetti:

"Her maçtan önce, her takımın antrenörü ve oyuncuları, 'Biz Fenerbahçe'den değil, hakemlerden korkuyoruz' diye algı oluşturuyor. Maç başlıyor, hepiniz görmektesiniz, saha içindeki futbolcular, antrenörler en ufak şeyde hakemlere tepki gösteriyorlar. Başkanımızın da son maçta artık hakemlerin bu tutumundan dolayı biraz canı yanmış. Hasan Çetinkaya'yı aradı, o da gelip bana, 'Hocam biraz hakemlere şey yapın', dedi. Benim tarzım değil ama yedek kulübesindeki antrenörler biraz tepki koydu. Hakemler de insandır. Ben hakemlerle ilgili hiçbir zaman hiçbir yerde konuşmadım. Onlar da hata yapabilir ama hatalardan dolayı biz son haftalarda kendi evimizde 7 puan kaybettik.  Ben bugüne kadar bir kere dile getirmedim. Fenerbahçe olarak şampiyonluğa oynuyoruz. Bu kaybedilen puanları hanemize eklediğinizde 77 puanla şampiyonluğun bir numaralı adayıydık, belki de lig bitecekti. Başkanımız böyle bir şey söylemiştir doğrudur. Ben talimat almam, başkanımız böyle bir şey söylemedi, olamaz da."

Mersin'deki bir yerel gazetenin manşeti

Mersin'deki bir yerel gazetede Emre Belözoğlu'nun hedef olarak gösterildiği fotoğrafla ilgili olarak Kartal, "Hepimiz bu ülkenin insanlarıyız. Bu tip olayların, saldırıların ve tacizlerin sonu gelmeyecektir. Fenerbahçe de bu ülkenin bir spor kulübüdür. Artık bu işlerin bir son bulması lazım" diyerek sözlerini tamamladı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)