BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAziz Yıldırım işinin başında----

Aziz Yıldırım işinin başında

Aziz Yıldırım işinin başında
30 Ocak 2014 - 07:13 www.finansgundem.com

F.Bahçe Başkanı Yıldırım’dan “7/24 Fenerbahçe’yle ilgilenecek enerjiyi nereden buluyor?” diyenlere yanıt geldi

Yıllardır tatile hasret kalan ve ailesiyle çıktığı seyahatte Yargıtay’ın onama kararını öğrendikten sonra apar topar Türkiye’ye dönen başkan Aziz Yıldırım, İstanbul’a ayak bastığından beri geçen süreçte tabir-i caizse F.Bahçe’yle yatıyor, F.Bahçe kalkıyor. Vatan'ın haberine göre, geçtiğimiz salı gününden bu yana bir dakika bile durmayarak kulübün amatör branşların maçlarını ve antrenmanlarını yerinde takip eden başkan için “Bu kadar enerjiyi nerecen buluyor” yorumları yapılıyor.

TERSANEDEN KULÜBE
 

Yorgun olmasına rağmen gece yarısı evinden önce kulübe geçen, ertesi gün tekrar yöneticilerle durum değerlendirmesi yapan başkan, infazına sayılı günler kala kendi şirketindeki düzenin aksamaması için de var gücüyle kafa patlatıyor. Arada Tuzla’daki tersaneye uğrayıp, oradan Altunizade’ye geçen başkan, ancak akşam eve geldiğinde ailesine vakit ayırıyor.
 

ARKADAŞLARI ŞAŞKIN
 

Çevresindekilerin şaşkın bakışlarla izlediği bu tempoya nasıl dayandığı konusuna ilginç bir yorum yapan başkan, “Evimde oturup kaderime teslim olmayacağım” dediği yakın arkadaşlarına içinde bulunduğu psikolojik durumu şu sözlerle özetledi:

“Divan toplantısında da söylediğim gibi, ne zaman yanımızdan polis arabası geçse “Acaba beni mi alacaklar?” diye düşünüyorum. Böyle yaşamaktansa sevdiğim işleri yaparak kafa dağıtmak bana iyi geliyor. Sürekli “Polisler ne zaman gelecek?” diye düşünmek istemiyorum. İçeri girmemiz zaten kaçınılmaz. En iyisi dışarıda kaldığım, özgür olduğum şu sayılı zamanları iyi şeklide değerlendirmek. Bu koşturmaca kafamı dağıtıyor, kötü şeyleri düşünmemi engelliyor.”

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)