BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAziz Yıldırım için şok sözler!----

Aziz Yıldırım için şok sözler!

Aziz Yıldırım için şok sözler!
21 Haziran 2015 - 10:05 www.finansgundem.com

Fenerbahçe ile yollarını ayıran Selçuk Şahin, Aziz Yıldırım hakkında önemli açıklamalarda bulundu

12 yıllık kariyerine son verilen Selçuk Şahin, babası gibi gördüğü Aziz Yıldırım hakkında ilk kez konuştu.

İşte Selçuk Şahin'in açıklamaları;

"Ayrılacağım zaten belliydi. Kulüp açıklama yaptığından beri tüm yakınlarım arayıp soruyor. Ama ailem ve dostlarım bu durumu biliyorlardı. Kolay değil tam 12 yıl geçirdim bu kulüpte. Bu kararı bilmeme rağmen şu anda büyük bir boşluğa düştüm. Bu yaşa kadar sahip olduğum her şeyi Fenerbahçe verdi. Her şeyimi Fenerbahçe kazandırdı. Bundan sonra nasıl bir hayatım olacak bilemiyorum. Büyük bir boşluk duygusu var."  
 
YENİ TEKLİFLERİ DEĞERLENDİRECEĞİM

"Fiziksel bir ayrılık oldu. Ama ben hala bu kulübün bir parçası olarak görüyorum kendimi. Futbola devam etmek istiyorum. Kendimi hala çok iyi hissediyorum. Önümüzdeki günlerde kulüplerle görüşeceğim, teklifleri değerlendireceğim"

AZİZ YILDIRIM KORKULASI BİR İNSAN

"Başkan Aziz Yıldırım'a çok yakın olduğumu söylüyorlar. Oysa Aziz Başkan ile çok yakın ilişkim yoktu. Hep mesafeliydik. Ben hep teknik direktörlerin isteği ve raporları ile takımda kaldım."

"Başkan işler kötüye gittiği zaman ve sinirli olduğu anlar korkulası bir insan. O anlarda kimse yakınında olmak istemez. Ama tanıdığım en büyük Fenerbahçe taraftarı oydu. Her şeyini kulübe verdi".

"Bizi çok sevdiği ve çok babacan olduğu zamanlar da çoktu. Ben onun her zaman bu babacan tarafını hatırlayacağım. Artık, Fenerbahçe'nin bir taraftarı ve destekçisiyim. Çok sevdiğim camiamdan hiçbir zaman kopmayacağım, hep kalbimde taşıyacağım" diye konuştu. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)