BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAziz Yıldırım için şok açıklama----

Aziz Yıldırım için şok açıklama

Aziz Yıldırım için şok açıklama
01 Ocak 2015 - 22:31 www.finansgundem.com

Kariyerini Katar'da sürdüren Teknik Direktör Bülent Uygun, katıldığı TV programında Aziz Yıldırım’ı sevmediğini söyledi.

Kariyerini Katar'da sürdüren Teknik Direktör Bülent Uygun, TRT Spor'da yayınlanan Futbol VIP programında suskunluğunu bozdu. Şike süreci hakkında açıklamalar yapan Uygun, Aziz Yıldırım’ı sevmediğini dile getirdi.

“Aziz Yıldırım’ı çok sevmem” diyen Bülent Uygun, “İnsanlara değer verdiğini düşünmüyorum. Kendi işleri için yaşar. Ben Sivasspor’da şampiyonluğa giderken çok fazla hakem hatası yaşanmıştı. Yedek kulübesini kırdığım bir maç sonrası ‘Ben olduğum sürece Fenerbahçe’de olamaz’ dedi. Aziz Yıldırım’a çok büyük kumpaslar kuruldu. Bir nevi hesaplaşmaydı. O sürecin içinde yapılan kumpas ve oyunlar Ergenekon ve Balyoz  gibi oynanan oyundu. Aziz Yıldırım’ı Karagah örgütüne bile soktular. Sonra Ergenekon’a sokmaya çalıştılar. Kanun çıkmadan önce Beşiktaş Bursaspor maçı öncesi adamların bıçaklanmasına neden oldular” dedi.

“Aziz Yıldırım’a yapılan bir kumpastan dolayı ceza yattım” diyen Uygun, “Ama Aziz Yıldırım düğünüme bile gelmedi. Ben Aziz Yıldırım’ın örgütünde nasıl üye olayım ki. Yapılanları aklı başında zeki adamlar çok iyi analiz etti. Fanatiklerin söylediklerini de ciddiye almıyorum.” diye konuştu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)