BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAziz Yıldırım için kritik karar!----

Aziz Yıldırım için kritik karar!

Aziz Yıldırım için kritik karar!
12 Temmuz 2014 - 12:37 www.finansgundem.com

Savcı Abdullah Mirza Çoşkun ikinci kez mütaala verdi

Şike Davası'na bakan İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi 23 Haziran'da Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu 6 sanığın yeniden yargılanma talebine olumlu yanıt vermişti.
Mahkeme, kararında 6 sanığın yeniden yargılama talebinin CMK'nın 318 maddesi uyarınca 'kabul edilebilir' bulmuştu. Mahkeme, bu kararını gönderdiği savcı Coşkun'dan bu karara ilişkin bir kez daha görüşünü sordu. Aziz Yıldırım'ın yeniden yargılanması konusundaki görüşünü değiştirmeyen Savcı Çoşkun, Yıldırım ile birlikte 17 sanığın yeniden yargılanmasını istedi.
 
Al Jazeera'nın haberine göre; Bir önceki mütaalasını hatırlatan savcı, terörle mücadele kanundaki değişikliği ve Emenike'nin beraat ettiği maçla ilgili Yıldırım'a ceza verildiğini ifade etti. Eski mütalaasının neredeyse aynısını mahkemeye sundu.
Savcının görüşünü alan mahkeme, davanın tarafları olan Trabzonspor ve Türkiye Futbol Federasyonu'nun görüşünü bekliyor.  Bu görüşlerin alınmasının ardından mahkeme bir karar daha verecek. Kararında değişiklik olmazsa şike davası'nda 'yeniden yargılama' başlayacak. Üstelik mahkeme savcının mütaalasına uyarsa yeniden yargılanacak sanık sayısı 17 ye çıkacak.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)