BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAziz Yıldırım dediğini yaptı!----

Aziz Yıldırım dediğini yaptı!

Aziz Yıldırım dediğini yaptı!
23 Ekim 2015 - 07:18 www.finansgundem.com

Fenerbahçe'ye zarar veren haberler yaptıkları gerekçesiyle beş gazeteci Fenerbahçe-Ajax maçı için Şükrü Saracoğlu Stadı'na alınmadı

Fenerbahçe - Ajax maçı öncesi Şükrü Saracoğlu Stadı'nda gazeteciler büyük bir sürprizle karşılaştı.

Fenerbahçe aleyhinde kasıtlı haber yaptıkları gerekçesiyle 5 muhabire TSYD yetkilileri tarafından akreditasyon kartları verilmedi.

TSYD yetkilileri, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'dan gelen talimat nedeniyle söz konusu muhabirlere akreditasyon kartlarını vermedi.

Fenerbahçe aleyhinde haber yaptıkları iddiasıyla akreditasyon kartları verilmeyen ve stada alınmayan gazeteciler şöyle: Aygün Özipek (Star), Volkan Demir (Sabah-Fotomaç), Ahmet Selim Kul (Habertürk), Ahmet Ercanlar (Hürriyet) Emre Bol (Sabah-Fotomaç)

Aziz Yıldırım dün Samandıra'da basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Yarın Oğuz Tongsir'i (TSYD Genel Başkanı) buraya çağıracağım. Akreditasyonları bizzat ben yapacağım" demişti.

Bu isimlerin Samandıra Tesisleri'ne de alınmayacağı öğrenildi. UEFA Akreditasyon kuralları gereği Fenerbahçe Kulübü'nün, gerekli kriterleri sağlayan gazetecileri geri çevirme hakkı yok ve bu nedenle ceza alabilir.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)