BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAziz Yıldırım çileden çıktı----

Aziz Yıldırım çileden çıktı

Aziz Yıldırım çileden çıktı
14 Şubat 2015 - 07:03 www.finansgundem.com

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım takımla gittiği Gaziantep'te protestoyla karşılaşınca hayli sinirlendiği gözlendi

Sarı lacivertli ekip hafta sonu oynayacağı Gaziantepspor karşılaşması için Gaziantep'e indiğinde yönetime muhalif taraftarların protestosuyla karşılaştı. Başkan Aziz Yıldırım'ın protestocu taraftarlara tepki gösterdi.

Önce tartıştı sonra korudu

Hürriyet'in haberine göre, kendisine “Diktatör” diye bağıran taraftarların üstüne yürüyüp, “Bilmeden konuşmayın” diye bağıran Yıldırım, protestocuları polis müdahalesinden kurtarıp bir süre görüştü, tavrını değiştirmeyeceğini söyledi.

Fenerbahçe kafilesi Gaziantep’e indiğinde başkan Aziz Yıldırım ile bir grup taraftar arasında gerginlik yaşandı. Sarı lacivertli kulübün muhalif taraftarları, Genç Fenerbahçeliler Grubu, havalimanı içine kadar girerek Yıldırım’ı ve Fenerbahçe yönetimi protesto etti. Başkan Aziz Yıldırım önce sinirlendi, taraftarlarla tartıştı ve ardından olaylar polisin de araya girmesiyle yatıştırıldı. 

Olaylar, sarı lacivertli takımı taşıyan uçağın Gaziantep havalimanına inmesiyle başladı. Uçaktan indikten sonra protestolar ile şaşkına dönen Yıldırım buna tepki gösterdi. Kendisine “Diktatör” diye bağrılması üzerine sinirlenen ve taraftarların üzerine yürüyen Yıldırım’ın bu tavrı üzerine GFB üyeleri dışarıya çıkmak üzere hareketlendi.

MÜDAHALE ETMEYİN, KONUŞACAĞIM

GFB’lilere yönelik olarak bağırarak, “Bilip bilmeden konuşmayın” diyen Yıldırım’ı takım idari menajeri Hasan Çetinkaya sakinleştirmeye çalıştı. Bu sırada polis de GFB grubuna müdahale etti. Yıldırım, gruba polis tarafından müdahale edildiğini görünce bu kez emniyet görevlilerine çıkıştı.  Fenerbahçe Başkanı’nın bu sırada, “Neden taraftarlara müdahale ediyorsunuz. Yıldırım bırakın, karışmayın. Onlarla konuşacağım” dediği duyuldu.

EMRE DE SİNİRLENDİ

Yıldırım’ın talebi üzerine polis müdahaleden vazgeçti ve Yıldırım dışarı çıkarak taraftarların yanına gitti. Protestocu gruba, tavrının nedenini uzun uzun anlatan Yıldırım’a GFB’liler de “Biz bu kulüp için çok şey yaptık” diye yanıt verdi. GFB'li grup Antep maçında biletlerin çok pahalı olduğnu 200 TL'lik maça bilet alıp giremeyeceklerini söyledi. Yıldırım ise buna şu yanıtı verdi;

"O 200 TL'lik biletler için ben de rahatsızım ama benimde elimden bişey gelmiyor bunun için G.Antep yönetimine gidip şikayetinizi dile getirin."

Sarı lacivertlilerin başkanı daha sonra delegasyon ile birlikte otobüsle havalanından ayrıldı. 

Bu arada bir taraftarın elindeki çiçeği Emre'nin üstüne atıp, "Bu çiçeği Aziz Yıldırım'a ver lan" diye çıkışması üzerine Emre'nin çiçeği geri attığı ve ortamın bu yüzden gerildiği ifade edildi. Taraftarın daha sonra "Diktatör Aziz Yıldırım diye" bağırdığı ifade edildi.

Hayli sinirlendiği görülen Yıldırım emniyet güçlerini de tepki gösterdi. Protestoyu yapan taraftarla bir süre daha konuşan Yıldırım, sonrasında takım otobüsüyle havaalanından ayrıldı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)