BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAziz Yıldırım çıldırdı----

Aziz Yıldırım çıldırdı

Aziz Yıldırım çıldırdı
29 Nisan 2014 - 23:36 www.finansgundem.com

Erkekler Voleybol Ligi Play-Off Finali'nde Fenerbahçe ile Halkbank arasındaki serinin dördüncü maçını tribünden takip eden Aziz Yıldırım çıldırdı

Fenerbahçe- Halkbank arasındaki final serisinin 4 maçında hakemlerin kararsızlığı olaylara neden oldu. Karşılaşmanın ikinci seti 28-27 Halkbank’ın üstünlüğü ile devam ederken bir pozisyonda Fenerbahçeli Fonteles’in vuruşu sayı oldu. Maçın başhakemi Fontales’in çizgiyi bastığı gerekçesi ile sayıyı Halkbank’a verdi. Ancak aynı anda maçın 2. Hakemi Halkbank’tan bir oyuncunun fileye temas ettiği gerekçesiyle sayıyı Fenerbahçe’ye verdi. Maçın başhakeminin kararı ile sayı Halkbank’ın oldu ve setlerde Ankara temsilcisi 2-0 öne geçti. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım bu karar üzerine çıldırdı.

Kaptan Aslan’ı yanına çağıran Yıldırım, “Takımı sahadan çekin” talimatı verdi…Ancak kaptan Aslan, Yıldırım’a dönerek, “Başkanım çok hırslandık. Müsaade edin devam edelim. Maçı kazanacağız” dedi. Yıldırım bunun üzerine, “O zaman git o hakeme söyle maçı doğru yönetsin” dedi…Bunun üzerine Aslan hakemle konuştuktan sonra maça devam etti. Sonraki seti kazanan sarı lacivertliler 4. Seti kaybedince Halkbank şampiyonluğunu ilan etti.

SERONOMİYE ÇIKMADILAR
Maçı Halkbank’ın 3-1 kazanarak şampiyon olmasının ardından sarı lacivertliler seremoniye katılmayarak soyunma odasına gittiler. TVF başkanı Özkan Mutlugil’in tüm ısrarlarına rağmen sahaya çıkmayan sarı lacivertlilerin voleybol şube sorumlusu Hakan Dinçay, “Fenerbahçe adaletsizliğe boyun eğmeyecek. Sahaya çıkmıyoruz” diyerek bu isteği reddetti ve sarı lacivertliler seremoniye katılmadılar.

HAKAN DİNÇAY'DAN TEPKİ
Halbank'ın şampiyon olduğu mücadelenin ardından açıklamada bulunan Dinçay, rakiplerini tebrik ettiğini ifade ederken, karşılaşmanın hakeminin 2. setin en kritik bölümünde verdiği karar nedeniyle adeta isyan etti.

Sarı-lacivertli yönetici, "Bir yıl insanlar emek veriyor, çok ciddi paralar yatırılıyor. Bu kadar emeğin karşılığında basit hatalarla emek çalınmaz. İlk seti Halkbank iyi oynadı ve kazandı, kimse bir şey demedi. Fakat ikinci sette en önemli, en kritik yerde 3-4 defa hata var ve set gitti. Bu kadar emek veriliyor, bu kadar basit bir hakem hatasıyla iş bitiyor. Biz bugün belki burada galip gelebilirdik. Bunlara hakem karar vermeyecek, bunlar sahada oyuncuların karşısında olacak. Hakemin bir yanlış hareketinden dolayı bütün emek çalınacak. Böyle bir şey olmaz" ifadelerini kullandı.

Kulüp olarak amatör sporlara ciddi yatırımlar yaptıklarını anlatan Dinçay, "Oyun sahada oynanır, sahanın dışında oynanmaz. Biz artık yorulduk. Özellikle burada çok yorulduk. Seneye bakacağız zaten" dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)