BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAziz Yıldırım: Bırakmıyorum----

Aziz Yıldırım: Bırakmıyorum

Aziz Yıldırım: Bırakmıyorum
30 Ocak 2016 - 12:33 www.finansgundem.com

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Divan Kurulu'ndaki konuşmasında, başkanlığı bırakmayacağını ifade etti

Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu’nun Ocak ayı olağan toplantısı Faruk Ilgaz Tesisleri’nde başladı. Kürsüye çıkan başkan Aziz Yıldırım, önemli açıklamalar yaptı.

İşte satırbaşları:

"Bırakmıyorum, buradayım"
Konuşmak istememin sebebi Fenerbahçe'nin geleceğiyle ilgili olmasıdır.

Mayıs ayında buradayım bırakmıyorum. Onu hiç söylemiyorum bile...

"Amatör şubeler yükdür"
18 senedir söylüyorum... Amatör şubeler bu kulübün yüküdür. 15 senedir söyleniyor, "Kanun çıkaracağız" deniyor olmuyor. Basketbol takımının bu sezon açığı 20 milyon eurodur. Bu parayı nereden bulacağız? Ya bankadan kredi alacağız, ya futboldaki paraları aktaracağız. Yüzme, kürek, atletizm açık veriyor. Yani futbıol ahriç 9 tane branş açık veriyor.

"Biz haber yapıyor muyuz!"
Dünya şampiyonları çıakrdık, şampiyonluklar yaşadık. Ama artık karar verme zamanı gelmiştir. Bu kararı da Fenerbahçe Spor Kulübü kongre üyeleri verecektir.

Biz gereğini yaparız. Eleman da çıkarırız, kimseye de hesap vermeyiz. Fenerbahçe TV'den kaç kişi çıkarıldığı kimi ilgilendirir. Basın bu işleri bıraksın. Birçok kuruluş eleman çıkarıyor. Biz haberini yapıyor muyuz?

"Yayın gelirlerine 'Evet' ama biletime başka işlerime karışma"
Biz her yıl vergimizi ödüyoruz. Bu yıl 86 mı 96 mı milyon lira vergi ödedik. Nereden ödedik? Kendi gelirlerimizden... Futbol takımının UEFA kriterlerine uyulması gerekiyorsa, devlet ve federasyonun da destek olması lazım.

Stada 100 milyon dolar masraf yaptık, 49 senede 61 milyon dolar kira ödeyeceğiz. Devletten ricam gelip hesapları incelesinler, 100 milyon doları geri versinler. Kim tesisini yapmışsa devlet yardım etsin.

Süper Lig A.Ş'ye sadece yayın gelirleri için 'Evet' diyorum. Biletime başka bir şeyime karışamaz.

"Kulüpler yasası çıkacak da içinde ne var bilmiyoruz"
Kulüpler yasasında ne var? Bilmiyoruz. Ben Fenerbahçe Spor Kulübü başkanıyım bilmiyorum. Açıklasınlar. Bir sabah kalkacağız. Yasa çıkmış. Ne olacak? İnsanlar yine hapse girecek... Biz de "Neden böyle oluyor" diye yine tartışacağız. Kulüpler Yasası çıkaracaklarmış. Kulüp başkanlarını hırsız görüyorsunuz. Bunu önleyecek kanunlar zaten mevcut.

"Bavulunu açan kaçıyor, yaptıkları haltı biliyorlar"
Yargıtay'daki dava sonuçlansın. Kişilere de kurumlara da dava açılacak. Türkiye'de neler oluyor kimse görmüyor. Sivil darbe yapacaklardı. Uçuruma götüreceklerdi  bu ülkeyi... Şimdi kaçıyorlar. Bavulunu alan kaçıyor. Ben bavulumu aldım, çocuğumu aldım, geldim.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)