BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSpor'Aziz Yıldırım benden korkuyor'----

'Aziz Yıldırım benden korkuyor'

'Aziz Yıldırım benden korkuyor'
24 Ekim 2013 - 14:31 www.finansgundem.com

Fenerbahçeli eski yönetici Sadettin Saran, Aziz Yıldırım'la ilgili bomba açıklamalarda bulundu

Fenerbahçe eski yöneticisi Sadettin Saran, Habertürk TV Spor Danışmanı Faik Çetiner'e konuştu.
"Ben 2 defa ihraç edildim. İlke bir röportajdan dolayıydı. 'Kirli ilişkiler var' dediğim için olmuştu. Daha sonra da Beschastnykh transferinde kulübü zarara uğrattığım gerekçesiyle ihraç edildim. Transferden 4 yıl sonra. Trajikomik bir olaydı. Biz yöneticiyken, kötü bir dönem vardı. Maçtan sonra yöneticiler localarda bekliyordum. Sıkıntılı bir dönemdi. Sayın Başkan, şube sorumluluğunu almamı istedi. 21 kişi oybirliğiyle beni istediler. Atilla Kıyat o zaman basın sözcümüzdü. 'Ateşten gömleği giydi Sadettin Saran' demişti. O bizim sonumuzun başlangıcı oldu. Ara transferde 1 ay içinde 4 kişiyi aldık. Bunlardan biri de Beschastnykh'ti. Bonservisi elindeydi. Hocamız istemişti. Bir türlü bonservisini alamıyorduk. Sonra kulüpten ek sözleşme geldi ve 800 bin dolar istediler. Futbolcuyu çağırdım, durumu sordum. Sıkıntı olduğunu anladım o an. Yönetime bu konuyu anlattım. Yönetim de isteyince bu transferi yaptık. 400 bin dolar hikayesi budur. Yöneticiyken çok şeyi göğüsledim. 400 bin dolar için, bir koltuk uğruna böyle iftiralar atmak adamlığa sığmaz. 2000-2001 yılında kulübe 10 milyon dolar sıcak para girişi sağladım yayın haklarından. Avrupa şampiyonu Galatasaray'ın yayın haklarını 5 milyon dolara aldık, Fenerbahçe için 10 milyon dolar verdim. Bahsettiğimiz rakamlar bunlarken, 400 bin dolar yüzünden ihraç edildik. Biz bu davamızı da kazandık. Bunlara tenezzül etmek insanlığa da adamlığa da sığmaz. Çoluğumuz çocuğumuz var. Bir koltuk için insanın haysiyetiyle oynanmaz. Daha önce plaket verdikleri Sadettin Saran ile ters düştüler."
"KULÜPTEN 6-7 MİLYON DOLAR ALACAĞIM VAR"
"Fenerbahçe taraftarıyla beni ters düşürmeye çalıştılar. 'Kulübü mahkemeye veriyor' bahanesiyle. Şampiyon olduktan sonra barışma, teşekkür beklerken; locamıza bile el koydular. Ben locayla ilgili mahkemeye gitsem kazanırım. Ama gitmek istemedim. Fenerbahçe'nin kendi atadığı hakem bile bizi haklı buldu. 6-7 milyon dolar alacağım var kulüpten. Bir gün bile ağzımı açmadım. 3 Temmuz sürecinde 'amatör branşlardan birini bize verin' bile dedik. Bunları Fenerbahçe için istedik. Benim paramı kim verecek? Kulüp mü, Aziz Yıldırım mı ödeyecek? Aziz Yıldırım benden korkuyor. Başkanlığı ondan iyi yaparım diye."
"AZİZ YILDIRIM SAMİMİYETSİZ"
"Aziz Yıldırım kişisel nefretini Fenerbahçe'nin çıkarlarından önde tuttu. 'Af çıkaracağım' dedi ama çıkarmadı. Fenerbahçe Başkanı'nın, verdiği sözü tutacağına inandık ama olmadı. Aziz Yıldırım samimiyetsiz. Kendini kulübün sahibi gibi görüyor. Şimdi 'Keşke Mehmet Ali Aydınlar'ı da ihraç etseydik' diyordur. 'UEFA çatırdıyacak' dedi. Peki ne oldu? UEFA şimdi eskisinden daha güçlü."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)